Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

Gong

A gong egy ősi és szent gyógyító, megújító és átalakító eszköz. Mélyen hat a mentális, érzelmi és spirituális testekre. Megtisztítja és elcsendesíti az elmét. Szó szerint átvág a lineáris elmén és kitisztítja a tudatalatti elme zűrzavarát, hogy felfedje a ragyogó és autentikus önvalót. Meg van az a képessége, hogy eljuttasson a semleges elméhez, amely bölcs és nem ítélkezik. Segít az elmét eljuttatni a zéró állapotba, a nyugalom olyan állapotában, ahol a belső bölcsesség elérhetővé válik. A Gongnak meg van az a képessége, hogy meghaladja az időt, teret és más valóságokat. Olyan energia kapuk, melyek összegyűjtik és egy fókuszba hozzák az Univerzum energiáját. Minden a rezonanciáról és a rezgő tér létrehozásáról szól.

A Gongok erőteljes közvetítők, adók.

Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő és a Térben megszülető OM és ONG rezgését. A Gong meditációs események egyszerre lazítják el és inspirálják a szellemet. A rezgések segítenek a test energiáinak kiegyensúlyozásában és megtisztításában.


(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

I. és II. MODUL


Tanulj meg számos gong ütést és játéktechnikát amelyek elmélyítik a megértésedet és a tapasztalatodat a gonggal kapcsolatban. A kezdők egy stabil alapot kapnak a játéktechnikákból és a mély hallgatás művészetének elsajátításából, amelyek segítenek teret nyitni és tartani az aktív meditatív állapotban a gongjáték alatt. A tapasztaltabb gongjátékosok egy kibővített rálátást nyernek a hanglehetőségekből, finomságot és dinamikát a hangok, textúrák és tónusok létrehozásában.


III. és IV. MODUL


Megtanulod arra használni a hangot, hogy kiterjeszd a tudatot, hogy belépj a hallgatás, a lazítás és éberség mély állapotába, annak érdekében, hogy kiegészítsd és fokozd a kezelési stratégiáidat a depresszió, a szorongás és más kondíciók esetére, hogy megtámogasd a személyes növekedést és fejlődést úgy a kliensek, mint a gyakorlók számára. Ezeken a hétvégéken megtanulod, hogy miként integráld a hangokat a gyógyítói/segítői gyakorlatba, hogyan hozz létre mély relaxációt, pránajámákkal, mudrákkal, mantrákkal.Gong meditációs és Hangrezgésterápiás Képzés

Navnihal Kaurral

Navnihal Kaur kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta, Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 

A Gong és a Kundalíni jóga több, mint 9 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínűleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga, a Hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csend általi gyógyításnak Univerzumába.

Ettől kezdve a gong, a mantra és a csend ereje elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek.


Le vagy nyűgözve a gong harmonikus rezonanciájától, gyógyító erejétől? Akár új vagy, akár tapasztalt gong játékos vagy, ez a képzés új perspektívákat kínál abban, hogy miként dolgozz ezzel az erőteljes hangárammal. Terjeszd ki a kapcsolatodat a gonggal egy átalakító, felszabadító, játékos és kreatív módon.

A képzés IV egymásra épülő Modulból és több gyakorló Hangműhelyből áll:


I. Modul: FEBR. 03-04.   Gong anatómia

II. Modul: MÁRC. 03-04.   Kozmikus Gong

III. Modul: JAN. 13-14.   Gyógyító rezonanciák, gongjóga

IV.  Modul: FEBR. 10-11. Szent hangimprovizációk,

                           spirituális free-jazz, gyógyító ceremóniák

I. Modul: 2018. FEBR. 03-04.   Gong anatómia

II. Modul: 2018. MÁRC. 03-04.   Kozmikus Gong

III. Modul: 2018. ÁPR. 07-08.   Gyógyító rezonanciák, gongjóga

IV.  Modul: 2018. MÁJ. 11-12. Szent hangimprovizációk, spirituális free-jazz, gyógyító ceremóniák


Jelentkezési határidő: 2018. 01. 19-ig 50.000.- előleg befizetésével

Lemondási feltétel: Az előleg nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, vagy elállása miatt, de a résztvevői jog átruházható más személyre.

KARÁCSONYI EARLY BIRD 15 %-os KEDVEZMÉNY: 2017. dec. 19-ig: 170 000.-

Részvételi hozzájárulás: 200.000.-

Részletfizetéssel: 60.000.-/modul

Bővebb információ: info@shaktijoga.huA Gong nagyon egyszerű.

Egy belső vibrációs rendszer.

A teremtés hangja maga.

Nem több, nem kevesebb.

Ebből ered minden zene,

minden hang és minden szó.

A Gong hangja a világ atomja.

A Gong egy szent küszöb.


Egy kapu, mely a véges és végtelen Éned megtapasztalását köti össze.

A hang amit kibocsát a végtelen első mozdulata, egy csodálatosan felerősített vibrálás.

Yogi Bhajan

jelentkezem     

jelentkezem     

GONG ANATÓMIA

KOZMIKUS GONG

GYÓGYÍTÓ REZONANCIÁK

SZAKRÁLIS GONG CEREMÓNIÁK

jelentkezem