Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

Kapcsolat a belső forrással

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Az elme egyensúlya megnyitja az utat a belső és külső tudás befogadására. Minél közelebb állunk belső igazságunkhoz, annál egyszerűbb, autentikusabb és átformálóbb erejű az élettapasztalásunk. A rendszeres gyakorlás segít felismerni annak az igazságát, hogy a bennünk rejlő teremtő erő saját világunkban ill. az Univerzumban elfoglalt helyünkön a tökéletességre törekszik és tökéletességet alkot. Amikor a belső valóságunkat tesszük szemlélődésünk tárgyává, az végtelen szinteket tár fel bennünk. A valóság gazdagsága ilyenkor pőre valójában áll az előtt, aki bátran és eltökélten, a kétkedő elme emberi gyengeségeit hátrahagyva mássza meg az ide vezető utat.

Kundalíni jóga

A Yogi Bhajan által tanított kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Erőteljes légzőgyakorlatokat (pránajámákat) kombinál dinamikus testhelyzetekkel (ászanákkal), testizomzárakkal (bandhákkal), szakrális kéz- és ujjtartásokkal (mudrákkal), majd a gyakorlást mantarzengetéssel és meditációval zárja. Gyakorlatai közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiáink felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát. A jóga segít, hogy rátaláljunk arra a testünkben megbúvó teremtő életerőre és kreatív energiára, ami öngyógyító erejével oldja a tudatalattinkban rejlő fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat.


Bár a kundalíni jóga egy intenzív, erőteljes jóga, gyakorlatai túlmutatnak a fizikai test átmozgatásán. Testi, lelki és mentális szinten kihívásokat tartalmaz, mégsem igényel előzetes jógatapasztalatot.

Szeretettel várunk óráinkon!

(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

                 ÓRAREND


Szat Nam!

Légy üdvözölve!

H. 19:00 KUNDALÍNI GONGJÓGA

K. 17:00 KISMAMA JÓGA

K. 18:30 SHUNIA, MEDITÁCIÓS EST

SZ. 17:30 ALAPOZÓ KUNDALÍNI JÓGA

CS. 07:00 NAPINDÍTÓ KUNDALÍNI JÓGA

CS. 18:00 10 TEST TUDOMÁNYA

P. 18:00  kéthetente FÉRFI JÓGA mini workshop


JÓGAÓRÁK:

Beugrós alkalom:                                             3.000.-

4 alkalmas bérlet (lejárati idő: 5 hét)             10.000.-

5 alkalmas bérlet (lejárati idő: 6 hét)             12.000.-

6 alkalmas bérlet (lejárati idő: 7 hét)             14.000.-

10 alkalmas bérlet (lejárati idő: 10 hét)         22.000.-

TUDNIVALÓK A BÉRLETEKKEL KAPCSOLATBAN:

A bérletek csak a jógaórák között átjárhatóak.

A meditációs estekre csak a jegyárak érvényesek!

Nem névre szólóak, több személy is használhatja.

A lejárt határidőn túl fel nem használt bérleteket nem áll

módunkban következő bérletre átvinni, beszámítani, visszaváltani.

HÉTFŐ 19:00

KUNDALÍNI GONGJÓGA

tökéletes egyesítése a Naad jóga (hang jógájának tudománya) és a Kundalíni jóga eszközeinek. A Kundalíni jóga az energia és a tudatosság jógája, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Az intenzív és erőteljes légzőgyakorlatokkal kombinált kriják (ászana sorozatok) által megtisztítjuk és szabaddá tesszük a prána áramlását, hogy létrehozzunk egy befogadó test-tudat állapotot egy mély, Gong által kísért relaxációra és meditációra. Így a testen keresztül eljutunk az elmén túlra a lelked lényegéig.


KEDD 18:30

SHUNIA - MEDITÁCIÓS EST

40 napos ÚJÉVI NYITÓ MEDITÁCIÓNK és a 6 hetes meditációs tanfolyam segít ráhangolódni a 2018-as év numerológiai energiájára és megtanít arra, hogy:


• hogyan integráld a csendet és a nyugalmat az életedbe

• minden pillanatot mentális tisztasággal és jelenléttel tapasztalj meg

• könnyedén hozzáférj a meditáció magas művészetéhez

• az érzéseidet, gondolataidat úgy kezeld, hogy ne függj tőlük

• kifinomítsd az intuíciódat

• miként vezet az út a tudástól, irányzatoktól, hitrendszerektől a tiszta tapasztalásig


jelentkezem     

jelentkezem     

SZERDA 17:30

ALAPOZÓ KUNDALÍNI JÓGA

Ezeken az órákon gyógyító kundalini jóga kriyákat és meditációkat végzünk, önmagunk felemelésére, valamint a test, a lélek és a szellem egyensúlyának fenntartására. Az órák nyitottak kezdők és haladók számára egyaránt. jelentkezem     

CSÜTÖRTÖK 18:00

10 SPIRITUÁLIS TEST

A KUNDALÍNI JÓGÁBAN

Mi a jelenléted? Mindannyiunknak van egy elektromágnesen kivetülése, kisugárzása, amely a lényünk középpontjából árad ki. Ez az elektromágneses kivetülés maga a Ragyogó Test. Amikor a Ragyogó Testünk erős, akkor magabiztosan járunk, bátran élünk, képesek vagyunk elvetni a kétségeinket, a félelmeinket, a belső konfliktusainkat és képesek vagyunk valóban önmagunk lenni.PÉNTEK 18:00 (két hetente)

MAN TO MAN - FÉRFIJÓGA

„Azzá válhatsz, amivé válni akarsz, de soha sem leszel az, aki lenni szeretnél. Eljött az idő. Férfiak akarunk lenni. Férfiak kellene, hogy legyünk. Férfivá kell váljunk.” Yogi Bhajan

A Férfi jóga workshopokon időről időre összegyűlünk, hogy elmerüljünk Yogi Bhajan férfiakról szóló tanításaiban és szembenézzünk a férfilét kihívásaival és szépségeivel.

Mindannyian különbözőek vagyunk, másképp öltözünk, más a kaliberünk és mások a vágyaink. De egy dolog nagyon valóságos bennünk, az, hogy megtaláltuk-e magunkat, vagy még csak keressük magunkat, vagy már lemondtuk magunkról vagy éppen csak fenntartjuk magunkat. jelentkezem     

jelentkezem