Relax Reconnect Renew

2019. MÁJ. 03-05.

KUNDALÍNI REBIRTHING

TAVASZI ELVONULÁS AZ ÚJJÁSZÜLETÉS JEGYÉBEN

elvonulás..

jóga, meditáció...

kapcsolódás...

vegetáriánus ételek...

gyógyulnál?

tisztulnál?

elengednél?

visszatalálnál?

feltőltődnél?

megújulnál?

megértenéd?... ezt kínáljuk elvonulásainkon

a 4 évszak cilusainak bölcsességéhez igazodva

Egy ashram menedékhelyet nyújt a spirituális utazónak, lehetővé téve, hogy a keresett csendet, nyugalmat önmagában megtalálja. A testedről, a lelkedről, a szellemedről, az egyéni kifejeződésedről szól. Ez egy nagyon személyes ösvény, csak néha van szükség iránymutatásra.

Az ADI SHAKTI ASHRAM egy olyan helyet képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és az egyensúly megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a növekedésed és átalakulásod egyéni ösvényét. A jóga a belső bölcsesség és vezettetés útja, annak a módja, hogy teljes emberré válljunk és értelemmel teli életet éljünk. Segít abban, hogy megtapasztald a belső csendedből születő hangok teremtő erejét. Az átalakulás csodája a jelenkorszak egyik jellemzője, amely megköveteli az elkötelezett egyéni erőfeszítést.

KUNDALÍNI REBIRTHING INTENZÍV

TAVASZI ELVONULÁS PROGRAMJA:


Május 03. péntek

14:00           megérkezés

14:30-18:00 Nyitó kundalíni jóga, Rebirthing meditációk

18:00-19:30 vacsora

20:00-21:00 Mantra meditáció


Május 04. szombat

05:30-08:00 Sadhana

08:30-10:00 reggeli

10:00-13:00 Kundalíni Rebirthing meditációk

13:00-15:00 ebédszünet

15:00-15:30 Kirándulás Krisna völgybe

17:00-18:00 Kundalíni Fajóga, Breathwalk sétameditáció a természetben

18:00-19:30 vacsora

20:00-21:00 Naad jóga, élőzenés esti mantra meditáció


Május 05. vasárnap

05:30-08:00 Sadhana

08:30-10:00 reggeli

10:00-13:00 Kundalíni Rebirthing meditációk

13:00-15:00 ebédszünet

15:00-17:00 Kundalíni Fajóga, Breathwalk sétameditáció a természetben


EARLY BIRD az első 10 jelentkezőnek: teljes összeg befizetésével: 40.000.-

Részvételi hozzájárulás ápr. 15-ig: 44.000.-

Részvételi hozzájárulás ápr. 15. után: 50.000.-

(az ár tartalmazza a 3 napos vegetáriánus étkezés, a szállás és a programokon való részvétel díját)

Jelentkezni: a vissza nem térítendő 20.000.- előleg vagy  a teljes összeg befizetésével lehet.

          JELENTKEZEM

Bővebb információ: info@shaktijoga.hu

Helyszín: Adi Shakti Ashram a Balatonnál - Radhe Resort

Cím: 8699 Somogyvámos, Táncsics M. út 7.

(placeholder)

Elvonulások

a test-lélek-szellem újjászületésének jegyében
Az elvonulások arról szólnak, hogy kiegyensúlyozzuk az életmódunkat, hogy a valódi identitásunk mély megtapasztalását átvigyük a hétköznapi életünkbe. Ehhez kíván segítséget nyújtani évszakonként megrendezésre kerülő elvonulás sorozatunk, ahol az 5 elemmel és a természet ciklusaival összhangban fizikai, mentális, érzelmi és energetikai síkokon segítjük az átalakulás folyamatait, átélve a régi elavult visszahúzó dolgok elengedését, helyet teremtve és megnyílva az új beáramlásának. Az elemek táncához partnerünknek választjuk a kundalíni jóga, a szakrális hangok - Gong és mantra -a séta és vezett mozgásmeditációk áramló szabad energiáit. Segítségül hívjuk az illóolajok, a gyógynövények és a tudatos táplálkozásban rejlő bölcsességeket. Belső táncunkat, önmagunk labirintusába való megérkezést a népmesék archaikus világa, a csodálatos környezet, a természet erői, energiái támogatják.

Tegyünk szert együtt ezeken az elvonulásokon a tisztánlátásra és tiszta akaratra és állítsuk szívünket és lelkünket a jövő békéjének és áldásának szolgálatába.

Szeretettel várunk:

Navnihal & Navraj

Szat Nam!

GYÓGYÍTÓ HANGREZGÉSEK

ŐSZI elvonulás a Pannonhalmi Apátságnál


2019.

okt. 04-06.

MOUNA


TÉLI Csend meditációs elvonulás

a Pilisben


2019.

febr. 15-17.

KUNDALÍNI REBIRTHING

TAVASZI újjászületés elvonulás a Balatonnál


2019.

máj. 03-05.

SAT NAM RASAYAN

NYÁRI gyógyítói elvonulás meghívott vendég oktató: Fateh Singh (DE)

2019.

júl. 05-07.

JELENTKEZEM

JELENTKEZEM

JELENTKEZEM

JELENTKEZEMKUNDALÍNI REBIRTHING INTENZÍV | Máj. 03-05

Ciklusok | határok | Életút


Az Életút- és Tudatciklusok határainak átlépése minden kultúrában kiemelt, támogatott helyzet, melyet gyakran írnak le a születés szimbolikájával. A születés, újjászületés, önnön határaink átlépése idő, tér és lehetőség a fejlődésre, változásra, új tapasztalatok befogadására. De bárhogyan is, amint egy ciklus megváltozik, az addig megismert állapot megszűnik, azt találjuk, hogy mindaz amit addig értékeltünk és igaznak tartottunk az megváltozott. Megváltozik a kint és a bent tartalma, megszűnik a védettség érzése. A határ két oldalán egészen különböző lehet a helyzet. Ez befolyásolja az identitásunkat, átalakítja az elvárásokat, követelményeket, melyeket magunkkal és másokkal szemben helyeztünk.


MI TÖRTÉNIK A HÉTVÉGE ALATT?

A Hétvégi Műhelymunka alatt rápillantunk miként kínálnak lehetőséget a Tudat- Élet- és Energiaciklusaink a felülvizsgálatra. A Szív terének frekvenciájával áttörünk az anyaméh magnetikus blokkján, hogy megnövekedett felelőséggel az iránytűnk ellenőrzésével meggyőződhessünk arról, hogy biztosan a sorsunk beteljesítése felé haladunk-e.


MI A REBIRTHING?

A Rebirthingnek sokféle megközelítése ismert. Yogi Bhajan 1988-ban kezdte el 31 speciálisan összeállított meditációs krijából álló Újjászületés sorozatának tanítását. Azt akarta, hogy az emberek megismerjék saját kapacitásukat, hogy életre keltsék saját sorsukat. Ezek az erőteljesen átalakító gyakorlatok és meditációk a kundalíni jógán keresztül is elérhetővé tették számunkra lényünk zsigeri szinten őrzött emlékeinek feltárását, tudatosítását, integrálását. A Rebirthing kurzusok során a korai fájdalmak, traumák, blokkok oldásával, tisztításával, dolgozunk. Megszabadulunk a régi korlátozó, mentális és karmikus batyunktól. Szembenézünk az elme természetével és zavaraival, a tudattalan és tudatos tartalmakkal. Hagymahéjakként bontjuk le az Ego fátylát a lélek fényéről.