Relax Reconnect Renew

2019. okt. 04-06.

GYÓGYÍTÓ HANGREZGÉSEK

ŐSZI ELVONULÁS

elvonulás..

jóga, meditáció...

kapcsolódás...

vegetáriánus ételek...

gyógyulnál?

tisztulnál?

elengednél?

visszatalálnál?

feltőltődnél?

megújulnál?

megértenéd?... ezt kínáljuk elvonulásainkon

a 4 évszak cilusainak bölcsességéhez igazodva

Egy ashram menedékhelyet nyújt a spirituális utazónak, lehetővé téve, hogy a keresett csendet, nyugalmat önmagában megtalálja. A testedről, a lelkedről, a szellemedről, az egyéni kifejeződésedről szól. Ez egy nagyon személyes ösvény, csak néha van szükség iránymutatásra.

Az ADI SHAKTI ASHRAM egy olyan helyet képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és az egyensúly megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a növekedésed és átalakulásod egyéni ösvényét. A jóga a belső bölcsesség és vezettetés útja, annak a módja, hogy teljes emberré válljunk és értelemmel teli életet éljünk. Segít abban, hogy megtapasztald a belső csendedből születő hangok teremtő erejét. Az átalakulás csodája a jelenkorszak egyik jellemzője, amely megköveteli az elkötelezett egyéni erőfeszítést.

(placeholder)

Elvonulások

a test-lélek-szellem újjászületésének jegyében
Az elvonulások arról szólnak, hogy kiegyensúlyozzuk az életmódunkat, hogy a valódi identitásunk mély megtapasztalását átvigyük a hétköznapi életünkbe. Ehhez kíván segítséget nyújtani évszakonként megrendezésre kerülő elvonulás sorozatunk, ahol az 5 elemmel és a természet ciklusaival összhangban fizikai, mentális, érzelmi és energetikai síkokon segítjük az átalakulás folyamatait, átélve a régi elavult visszahúzó dolgok elengedését, helyet teremtve és megnyílva az új beáramlásának. Az elemek táncához partnerünknek választjuk a kundalíni jóga, a szakrális hangok - Gong és mantra -a séta és vezett mozgásmeditációk áramló szabad energiáit. Segítségül hívjuk az illóolajok, a gyógynövények és a tudatos táplálkozásban rejlő bölcsességeket. Belső táncunkat, önmagunk labirintusába való megérkezést a népmesék archaikus világa, a csodálatos környezet, a természet erői, energiái támogatják.

Tegyünk szert együtt ezeken az elvonulásokon a tisztánlátásra és tiszta akaratra és állítsuk szívünket és lelkünket a jövő békéjének és áldásának szolgálatába.

Szeretettel várunk:

Navnihal & Navraj

Szat Nam!

GYÓGYÍTÓ HANGREZGÉSEK

ŐSZI elvonulás a Pannonhalmi Apátságnál


2019.

okt. 04-06.

MOUNA


TÉLI Csend meditációs elvonulás

a Pilisben


2019.

febr. 15-17.

KUNDALÍNI REBIRTHING

TAVASZI újjászületés elvonulás a Balatonnál


2019.

máj. 03-05.

SAT NAM RASAYAN

NYÁRI gyógyítói elvonulás meghívott vendég oktató: Fateh Singh (DE)

2019.

júl. 05-07.

JELENTKEZEM

JELENTKEZEM

JELENTKEZEM

JELENTKEZEM