11-11-11- Az átjáró

2018. 11. 11.

A 11-es szám karmája az 1+1 = 2. Mindig kettőségben lenni. Mindig kritizálni. A létezés tagadásában élni. A spirituális naivitás extrém kifejeződése.

A 11-es szám dharmája a 10 + 1 = 11. A nem-lét kegyelme által a nem-lét kegyelmében élni. Ez a legmagasabb kifejeződése az ösztönös és veleszületett lelki bölcsességnek. 

A 11 az 10 + 1. Bátorság a szerénységhez és a bátorsághoz való alázat. Visszatérés az önmagában való megpihenéshez. A saját létezésedre hallgatva sohasem vagy egyedül. Mindig ott van a hallgató és önmaga hangja. Jó társaságban vagy. Minden utazás egy kört ír le. Az év a végéhez kerül közelebb, az út visszavisz a kezdethez. Az éves zarándoklat véget ér. És magán viseli a gyümölcseit. Mint egy beteljesült jóslat. Ez az önmagának tudatában lévő tudatosság. 

A 10 a végső zéró összessége; egy átjáró, amelyen minden ideiglenes létezés visszatér a soha véget nem érő formátlan és névtelen háttérbe. Ismerni a zérót annyi, mint ismerni a saját 1-ed lényegét. Ha ismered a saját 1-edet, ismerni fogod a 10-et. A 10 a részek összege. 1-ként az Összes része vagy. Az 1 az a kicsi, ami tartalmazza az egészet (10). A teljes önvaló (self) megismétlődik a fülekben, a szemekben, a kezekben és a lábakban, le egészen az utolsó sejtig, a legapróbb részecskéig.

1-nek lenni nagyon magányosnak tűnik, de semmi sincs annyira egyedül és semmi sem annyira egyedi, mint a teljesség összességének 1-sége. Tehát 1-nek lenni annyi, mint tudni az abszolút 1 mikró verzióját. 

Amikor a hatalmas, mérhetetlen 1 igazságáról beszélünk, vagy ráutalunk, vagy bármiképp emlékezünk arra, ami mindennek összessége, ami volt, van és minden megnyilvánulás után lenni fog, akkor élünk. Akkor a saját kis 1-ségünk kerül valójában a fókuszba.

Gur Prasad:

A 11-es annak kifejeződése, hogy a megszemélyesült lélek átlépett a zéró állapotán és most a kölcsönösség párhuzamos állapotában van. Mintha azt mondaná „Ó Istenem, ez a fény, amit én és mások is önmagunkénak nevezünk, valójában mind a tiéd.” A Gur Prasaad azt jelenti, hogy felfedezni azt a fényt, amiről mindig is szó volt, és mindezt önmagunkban felfedezni. Mint egy rejtett fényt, ami mindig is ott volt a sötétben, az Önvaló volt, ami megvilágította az Önvaló keresését.

A Gur Prasaad a 11. óra. Az apró kis részlet, ami az utolsó pillanatban mindent eldönt. A Gur Prasaad arra is emlékeztet bennünket, hogy az igazság megvalósítását nem érhetjük el csak a saját erőfeszítéseink által. Ott volt a vezérlő ösztönzés az életünkben, amely megforgatta a Kozmosz kerekeit. Ahogy a 1-es a 0 mellett a mester botja volt, ami ösztökélt, megbökött és rákoppintott a kis életünkre miközben a végső sorsunk felé kormányozott bennünket.

A Sikh tradícióban a 11. Guru az a szentírás, amit a Siri Guru Granth Sabib néven ismerünk. Folyamatosan visszhangoztatja a bennünk lévő igazságot és az igaz természetünk felé terel. A szavai képezik azt az útitervet vagy térképet, ami arra szolgál, hogy kitisztítsa, eltörölje a zavar és tudatlanság ködét. Mindegyik oldal a saját végtelenségünk más és más oldalát tükrözi vissza.

A 11 azt jelenti, hogy én és az Isten, az Isten és én egyek vagyunk. Ez a hónap a visszatérés az egyszerűségbe. Az alapvető tényekhez, amelyekből nincsen sok. A téma az 1, az eredeti állapottal való összehangolódás.

A mantra: Ek Ogkar Satgur Prasaad, Satgur Prasaad Ek Ongkar


11-11-11 AZ ÁTJÁRÓ

November hónapja mindig érdekes, de különösen ebben az évben. A november száma a 11, akár csak a 2018-as évé (2+0+1+8=11). Ebben a hónapban többször nyílik átjáró ennek a számnak a többszörös energiájával dolgozni. 


2018. Nov. 1. = 11-11-1
2018. Nov. 10. = 11-11-1
2018. Nov. 11. = 11-11-11
2018. Nov. 19 = 11-11-1
2018. Nov. 28 = 11-11-1

A Numerológiában az 1 a Lélek a 11 pedig a Mester száma az ébredés és az Istenihez való igazodás száma, valamint a Lélek ösvényének az Egységhez vezető átirányítása. Novemberben eljött az idő, hogy rendezzük a problémákat azokon a területeken, ahol még mindíg úgy érezzük, hogy megosztottság van a személyes kapcsolatok / életterületek és az Istenivel való kapcsolódásban. Ebben a tekintetben a november a régi mintázatok alól, valamint az elme struktúráitól való tudatos felszabadulás ideje lehet. Ahogy ennek egyszer a Tudatába kerülsz, úgy megváltoztathatod a játékszabályokat. Eleve az évszakok változásában vagyunk, a természetben könnyedén megfigyelheted, hogy milyen gyönyörű, ahogy a fák elengedik a halott leveleket, amelyekre már nincs szükségük. El kell engedned a régit ahhoz, hogy beengedd az új dolgokat az életedbe. 


A kundalíni jógában a 11 a világítótorony archetípusa is, a világosság állandó jelenléte, mely a sötétben utat mutat és reményt ad. Ahogy Yogi Bhajan mondta: "Az egyetlen dolog az életben amit tenned kell, hogy terjeszd a Fényt. Légy világítótorony". Ha tüzetesebben meggondoljuk, valójában egyetérthetünk azzal, hogy a világítótornyok ritkán vannak könnyű helyzetben. Általában távoli sziklák szélén állnak szemben a durva hullámokkal és a tenger változó elemeivel. Mégis folyamatosan mozdulatlanul és kitartóan tartják a pozíciójukat, ragyognak és szorják a fényüket.

Kapcsolódj novemberi programjainkhoz ahol tudatosan használjuk a hónap támogató energiáit, hogy mélyen hozzákapcsolódjuk legbensőbb igaz Énünkhöz, mely maga a legtisztább ragyogó Fény.


HA TETSZETT AZ ÍRÁSUNK IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HETI INSPIRÁCIÓKÉRT!