Rezgesd a Kozmoszt és a Kozmosz megtisztítja az utadat!

2019. 01. 14.

Vibrate the Cosmos and the Cosmos shall clear the path! / Rezgesd a Kozmoszt és a Kozmosz megtisztítja az utadat!

Mit jelent a Kozmosz rezgetése és hogyan tisztítja meg az utunkat?

A jógikus kozmológiában úgy tartják az egész Univerzum rezgésből áll, mely számunkra fény és hang formájában érzékelhető. Mindennek megvan a saját frekvenciája. A köveké lassú és alacsony, a színeké és a fényé olyan magas és gyors, hogy vákuumbeli fénysebeséggel halad át az üres téren keresztül is. Egyes tudósok szerint a "kozmikus sugárzás" az elsődleges kreatív Hangból, az ősrobbanás rezgéséből ("Big Bang") származik, mely ma is éltet minden létezőt. Ez a hangenergia folyamatosan áramlik, teremt és a végtelenségig tágítja az Univerzumot. A rezgések, amelyből a világunk áll sokfélék lehetnek. Vannak közöttük egészen finomak, simogatóak, ugyanakkor lehetnek durvák is. Vannak építő, újrarendező, harmonikus hangok és léteznek diszharmonikus, pusztító rezgések. Világunkban mindkét minőségre szükség van, hiszen éppen az élet tűnne el ott, ahol a teljes ellazulást nem követné feszültség, a feszültséget nem követné ellazulás. A feszültség az, amiből alkotó energiáink is táplálkoznak. De kizárólag ebben a minőségben sem lehet harmonikusan létezni. Nyugati civilizációnk túlpörgetettsége e feszült minőség túlsúlyából táplálkozik.

Amikor vibrálunk/rezgünk a zene, az ének vagy a beszédünk által, akkor Tudatunk és Jólétünk a rezgésünk minőségéhez igazodik. Ha nem vagyunk tudatába frekvenciánk minőségének, öntudatlanul is létrehozhatjuk az életünket meghatározó negatív mintákat, kétségeket, diszharmóniát, blokkokat. De megválaszthatjuk azt is mit és hogyan rezgetünk, milyen frekvenciával termetünk. Az életben a végleteknek milliónyi árnyalata van jelen, amelyek folyamatosan változnak, egymásba alakulnak. A harmonikus állapot tehát sosem statikus, inkább egy dinamikusan változó egyensúlyi állapot.

A "rezgesd a Kozmoszt" tehát azt jelenti, hogy tudatosan választjuk meg azokat a bennünket körülvevő és általunk létrehozott szavakat, hangokat, zenéket és rezgéseket, amik felemelnek, gyógyítanak, kiegyensúlyoznak minket. A gong egy ősi és szent gyógyító, megújító és átalakító eszköz. Mélyen hat a mentális, érzelmi és spirituális testekre. Megtisztítja és elcsendesíti az elmét. Szó szerint átvág a lineáris elmén és kitisztítja a tudatalatti elme zűrzavarát, hogy felfedje a ragyogó és autentikus önvalót. Meg van az a képessége, hogy eljuttasson a semleges elméhez, amely bölcs és nem ítélkezik. Segít az elmét eljuttatni a zéró állapotba, a nyugalom olyan állapotába, ahol a belső bölcsesség elérhetővé válik. A Gongnak megvan az a képessége, hogy meghaladja az időt, teret és más valóságokat. Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő és a Térben megszülető OM és ONG az elsődleges Teremtő Hangok tiszta rezgését.


JÓLÉT, BŐSÉG, ÁLDÁS...

Új évi teremtő Gong Puja a Kozmikus Gongok megnyíló terében ›› 

2019. Jan. 19-21. 22:00-07:00


A Gong Puja az életet jelentő hangfolyam előtt tisztelegve megtartja a teret lényünk fizikai, érzelmi és szellemi gyógyulása számára. Úgy alszunk mint még soha, ahol éberek vagyunk az álomban.

Hazrat Inayat Khan, szufi tanító szerint a rezgéseket (hangokat) nem csupán a fülünkkel érzékeljük. Az érzelmi rezgéseket érzékeli a lelkünk, a gondolati rezgéseket az elménk fogja fel, és azok a rezgések már szemünkkel is láthatóak, amelyek légies állapotukból összesűrűsödtek annyira, hogy elemi részecskékké változzanak és összeálljanak. A legfinomabb rezgések azonban a szufi tanítás szerint még a lélek számára is alig érzékelhetőek. A lélek maga is egyfajta megnyilvánulása a rezgéseknek és a lélek aktivitása - a szeretet - az, amely megteremti a tudatosságot. A Mindenség része vagy. Így a te geometriád is jelen van mindenhol. Ha el akarsz jutni a szíved mélyére, hogy elérd a lényed forrását el kell jutnod az Univerzum eredő Forrásához. A bizonyíték a tapasztalásban van.

Így azoknak, akik az Önismeret és a szeretetben levés útját járják az első lépésük a Kozmosz egyetemes áramlásának manifesztálása lesz.

💕Rezgesd a Kozmoszt és a Kozmosz megtisztítja az utadat!💕

A Gong egy kapu, mely a véges és végtelen éned megtapasztalását köti össze.

Szeretettel várunk,

Navnihal és KozmoGong Group vendégei


2019. JAN. 19-20. 22:00-06:30

          Program:

          21:30-22:00 megérkezés

          22:00-22:30 Nyitó meditáció

          22:30-06:00 GONG PUJA 

          06:00-06:30 GYÓGYÍTÓ KÖR - Reggeli meditáció


Helyszín: Harmónia Palota (1088 Budapest, Múzeum utca 9.)

Részvételi hozzájárulás elővételben: 14.500.-          

Részvételi hozzájárulás helyszínen: 16.000.-

Helyedet az info@shaktijoga.hu címen tudod biztosítani

Hozz magaddal kényelmes fekhelyet, matrac polifoam, takarót és mindazt amivel kényelmesen érzed magad az éjszaka folyamán.