A változás kapuja mindenki előtt ott van, de csak belülről nyitható

2020. 01. 30.

Tulajdonképpen életünk minden pillanata tele van változással. Vannak olyan változások amiket azonnal felismerünk és vannak olyanok, amik bizonyos időbe telnek, hogy meglássuk őket. A változás a ciklusokról, a ritmusról, a hullámzásról, magáról az életről, az átalakulás végtelen körforgásáról szól. A változások mindannyiunkat új kihívások, próbatételek elé állítanak mind egyéni, mind kollektív szinten. Felgyorsult világunkban egyre nehezebbé válik összeegyeztetni életünk ritmusát a körülöttünk zajló események ritmusával. A változás sebessége látszólag nagyobb, mint ahogyan azt a psziché kezelni tudja. A kérdés csak az, hogy meg tudjuk-e lovagolni a változás energiáját vagy sem? Megtaláljuk-e azt a módot, hogy hogyan kapcsolódjunk belső vitalitásunkhoz, intuíciónkhoz és a bennünk lévő életenergia áramlásához? A belső erőnkhöz való tudatos kapcsolódás technikája nélkül környezetünk szeszélyeinek vagyunk kitéve. Miközben mindenfelé cikázunk a káoszban egy új egyensúlyt próbálunk megtalálni. A célunk, hogy együtt menjünk az áramlással, miközben nem vágjuk le magunkat az élet realitásától. Nyitottak legyünk az élet szépségei, nehézségei előtt úgy, hogy közben a központunkban stabilak maradjunk.

  • Ha egy csodálatos belső utazásra vágysz, ahol újabb és újabb dimenziók tárulnak fel, hogy meglásd a benned rejlő lehetőségeket.
  • Ha úgy érzed a változásaidban, csak ugyanazt ismételed újra és újra.
  • Ha az eddig kialakított mintázataid, szokásaid elavultak, nem működnek, hátráltatnak.
  • Ha túlságosan sokáig ragaszkodsz a régi dolgokhoz, vagy tudattalanul, szinte szívtelenül lépsz tovább.
  • Ha egy-egy döntés előtt sokszor érthetetlen kitérőket teszel, vagy éppen tehetetlenül vergődsz.
  • Ha szeretnél a saját erőforrásaidhoz kapcsolódva szabadon, bölcsen, hitelesen élni.
  • Ha a harag, düh pusztító energiái helyett arra vágysz, hogy nyitott szívvel kapcsolódhass önmagadhoz, szeretteidhez, környezetedhez.
  • Ha a félelem helyett a bátorságot választanád.

Akkor ez a hétvége Neked szól!


CIKLUSOK | HATÁROK | ÉLETÚT

3 napos tavaszi elvonulás a Balaton partján
Máj. 22-24. | Radhe Resort


Az Életút- és Tudatciklusok határainak átlépése minden kultúrában kiemelt, támogatott helyzet, melyet gyakran írnak le a születés szimbolikájával. A születés, újjászületés, önnön határaink átlépése idő, tér és lehetőség a fejlődésre, változásra, új tapasztalatok befogadására. De bárhogyan is, amint egy ciklus megváltozik, az addig megismert állapot megszűnik, azt találjuk, hogy mindaz amit addig értékeltünk és igaznak tartottunk az megváltozott. Megváltozik a kint és a bent tartalma, megszűnik a védettség érzése. A határ két oldalán egészen különböző lehet a helyzet. Ez befolyásolja az identitásunkat, átalakítja az elvárásokat, követelményeket, melyeket magunkkal és másokkal szemben helyeztünk


MI TÖRTÉNIK A HÉTVÉGE ALATT?

A Hétvégi Műhelymunka alatt rápillantunk miként kínálnak lehetőséget a Tudat- Élet- és Energiaciklusaink a felülvizsgálatra. A Szív terének frekvenciájával áttörünk az anyaméh magnetikus blokkján, hogy megnövekedett felelőséggel az iránytűnk ellenőrzésével meggyőződhessünk arról, hogy biztosan a sorsunk beteljesítése felé haladunk-e.

MI A REBIRTHING?

A Rebirthingnek sokféle megközelítése ismert. Yogi Bhajan 1988-ban kezdte el 31 speciálisan összeállított meditációs krijából álló Újjászületés sorozatának tanítását. Azt akarta, hogy az emberek megismerjék saját kapacitásukat, hogy életre keltsék saját sorsukat. Ezek az erőteljesen átalakító gyakorlatok és meditációk a kundalíni jógán keresztül is elérhetővé tették számunkra lényünk zsigeri szinten őrzött emlékeinek feltárását, tudatosítását, integrálását. A Rebirthing kurzusok során a korai fájdalmak, traumák, blokkok oldásával, tisztításával, dolgozunk. Megszabadulunk a régi korlátozó, mentális és karmikus batyunktól. Szembenézünk az elme természetével és zavaraival, a tudattalan és tudatos tartalmakkal. Hagymahéjakként bontjuk le az Ego fátylát a lélek fényéről

Az önismereti munkák mindig egy mélyreható változás nagy pillanatai. Ezért van az, hogy a Kundalíni Rebirthing meditációk annyira hasznosak.

  • Utat mutatnak középpontunk felé, ahol kapcsolódhatunk lelkünk eredendő tisztaságával.
  • Új esélyt adnak, hogy megszabaduljunk a felesleges korlátozásoktól, melyek gyakran életünk korai szakaszában, az első 7 évben jöttek létre.
  • Arra kérnek, hogy kapcsolódjunk, növekedjünk és végül megengedjük a Végtelennek, hogy rajtunk keresztül áramoljon az élet minden pillanatában.


SZEPTEMBERTŐL 9 hónapos KUNDALÍNI REBIRTHING INTENZÍV
7 modulos Újjászületés Program. Részletek hamarosan! 

Addig is, ha készen állsz arra, hogy aktiváld az intuíciódat, az erődet, és a ragyogásodat, hogy megérintsd a lelkedet, tudd a célodat, hogy meggyógyítsd a régi fájdalmakat és kapcsolódj a sors áramlásához, akkor kapcsolódj hozzánk ezen az elvonuláson.

Az elvonulásokról bővebben itt olvashatsz ››

Részvételi hozzájárulás: 

2020. márc. 03-ig: 50.000.-

2020. ápr. 30-ig: 55.000.-

2020. ápr. 30 után: 59.000.-
Az ár tartalmazza a 3 napos vegetáriánus étkezés, a szállás és a programokon való részvétel díját.
Jelentkezni: a vissza nem térítendő 20.000.- előleg vagy  a teljes összeg befizetésével lehet.

Szeretettel várunk,

Navnihal és Navraj