MI TÖRTÉNIK AZ ELVONULÁS ALATT?

Ez az elvonulás a CONSCIOUS REBIRTHING 9 HÓNAPOS PROGRAM egyik kapuja a változás útján. Bár témájában szervesen kapcsolódik, de önállóan is látogatható.

A 3 napos elvonulás egy intenzív, mély merülés önmagunkba, hogy megtaláljuk lényegünket, álarcok, maszkok nélküli valódi énünket.


A elvonuláson különböző meditációs technikákkal nyitunk teret, hogy a hallgatás művészete által megfigyeljük a csendből megszülető hangokat és áramlásuk fonalán kapcsolódjunk az Eredő Forrásunkhoz.

KUNDALÍNI JÓGA: a test átmozgatása felkészítése a meditációra

GONG MEDITÁCIÓ: az elme természetes relaxált állapotának elérésére

BREATH WALK : sétameditáció a természetben, éber jelenlét

ÜLŐ MEDITÁCIÓ: imagináció, csend, mantra és légzés meditáció

DIGITÁLÁS DETOX, MOUNA: 1,5 nap teljes csend gyakorlása

VEGETÁRIÁNUS ÉTKEZÉS

Hallgatni a csendet bárhol is vagy, egyszerű és közvetlen módja annak, hogy jelen légy. Még akkor is ha zaj van, mindig van egy kis csend a hangok mögött és között. A csend hallgatása azonnal megteremti a nyugalmat benned. Megtapasztalhatod, ahogy minden a csendből születik és oda tér vissza.

Az elvonulás előtt és után igény szerint a résztvevőknek, kedvezményes egyéni coaching lehetőséget biztosítunk a változás utánkövetéséhez.
Relax Reconnect Renew

változnál?

fejlődnél?

elengednél?

visszatalálnál?

feltőltődnél?

megújulnál?

megértenéd?

Hiszek a változásban,

a változtatás szabadságában, a fejlődés tudatos megélésben.

2024. MÁRCIUS. 01-03.  

MOUNA

CSEND MEDITÁCIÓS ELVONULÁS


meditáció, jóga...

önismeret

kapcsolódás...

vegetáriánus ételek...

JELENTKEZEM

Sohasem vagy mélyebben és valóságosabban önmagad, mint amikor elcsendesülsz.


A hallgatás művészetén keresztül hozzákapcsolódsz ahhoz, aki még azelőtt voltál, hogy magadra öltötted volna ezt a személynek nevezett testi és gondolati formát. Ekkor egyúttal az is vagy, aki azt követően leszel, amikor a forma megszűnik.


Amikor elcsendesülsz, az vagy, aki az időleges léteden túl vagy: Tudat. Kondicionálatlan, tiszta, formamentes és örök.


Balaton-felvidék, Szentbékálla

2024. március 01-03.


ÁLARCOK NÉLKÜL

MOUNA - CSEND MEDITÁCIÓS ÖNISMERETI ELVONULÁS

HAZATÉRÉS ÖNMAGADHOZ


önbizalom | önértékelés |önszeretet

JELENTKEZEM

Fedezd fel

Lényed ismeretlen rétegeit


Szabadítsd fel

Magad korlátozó hiedelmeidtől


Szüless újjá

Önazonos, kiteljesedett Énedben


Hogyan tudunk kitörni egocentrikus irányultságunkból, hogy megtapasztalhassuk a végtelen zuhanást önmagunkba?


Hogyan szelidítsük meg kritikus belső hangjainkat, engedjük el korlátozó hiedelmeinket, hogy az öngondoskodás, önszeretet terében valódi önelfogadásra találjunk?


Hogyan szabadulhatunk meg álarcainktól, hogy önazonos, magabiztos, kiteljesedett életet élhessünk?


Hogyan bízzunk magunkban annyira, hogy ne féljünk új dolgokat kipróbálni, ne rettegjünk a kudarcoktól, az elutasítástól?


Hogyan álljunk ki magunkért, húzzunk meg egészséges határokat, miközben nyitott szívvel fogadhatunk be másokat?


Hogyan növelhetjük kapacitásunkat, hogy megérezhessük a felszabadult szív teljességének szeretetét, örömét?


Életünk során sokféle szerepünkkel azonosítjuk önmagunk: szülő, társ, barát, gyerek, munkatárs...


De ha tükörbe nézel mit látsz?


Látod-e a szépségedet, vagy csak a töredezett, "nem elég jó" énrészeidet. Elfogadod, szereted önmagad annyira, hogy mások véleménye, kritikája nem bizonytalanít el?


Mersz-e hinni önmagadban, kiállni magadért, megmutatni a világnak, azt aki valójában vagy?


Tudod-e ünnepelni az életet, megélni a szeretetet, elfogadni az örömöt, szomorúságot, vagy annyira félsz az érzelmeid elárasztásától, hogy inkább elkerülöd őket?


Ez a pillanat most Rólad szól.

Ez az a pillanat, amikor újra kapcsolatba léphetsz valódi lényed, igaz esszenciájával.

CONSCIOUS REBIRTHING

        HEALING PROGRAM™
Elvonulások

a test-lélek-szellem újjászületésének

jegyében

ELVONULÁS PROGRAMJA


MÁRC. 01. PÉNTEK

14:00-15:00 Regisztráció, megérkezés

15:00-17:00 Nyitó kör, Fajóga, Breathwalk, sétameditáció a természetben

17:00-18:00 Felkészülés a mounára, a csend gyakorlására

18:30-19:30 vacsora


MÁRC. 02. SZOMBAT: teljes napos MOUNA

07:00-08:00 (opcionális) Reggeli kundalíni jóga és meditáció

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Mouna, vezetett csendmeditáció

13:00-15:30 ebédszünet

15:30-18:00 Fajóga, Breathwalk, meditáció a természetben

18:30-19:30 vacsora


MÁRC. 03. VASÁRNAP fél napos MOUNA

07:00-08:00 (opcionális) Reggeli kundalíni jóga és meditáció

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Mouna, vezetett csend meditáció

13:00-15:00 ebédszünet

15:00-17:00 Záró meditáció a természetben

18:30-19:30 vacsora
Az elvonulás egy olyan teret képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és az egyensúly megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a változásod és fejlődésed egyéni útját. A természet ciklusaival összhangban fizikai, mentális, érzelmi és energetikai síkokon segítjük a változás tudatosításának folyamatait, átélve a régi elavult visszahúzó dolgok elengedését, helyet teremtve és megnyílva az új beáramlásának. Abban támogatunk, hogy a keresett csendet, nyugalmat, belső erőforrásokat önmagadban megtaláld. A testedről, a lelkedről, a szellemedről, az egyéni kifejeződésedről szól. Ez egy nagyon személyes ösvény, csak néha van szükség iránymutatásra. Az intenzív elvonulások segítenek, hogy kiegyensúlyozd az életmódodat, hogy a valódi identitásod mély megtapasztalását átvidd a hétköznapi életedbe.Részvételi hozzájárulás: 125.000 Ft


jelentkezés: 50% előleg vagy a teljes összeg befizetésével:

10700419-51368410-51100005   CIB -bank - Bujáki Gabriella


Az ár tartalmazza a 3 napos programokon való részvétel díjat, munkafüzetet, a vegetáriánus étkezést és a 3-4 fős szállást gyönyörű apartmanokban.

Az elvonulás után a résztvevőknek igény szerint kedvezményes egyéni coaching lehetőséget biztosítunk a változás utánkövetéséhez.


Helyszín:

Káli vendégház, Szentbékálla

3 napos CSEND MEDITÁCIÓS ELVONULÁS
JELENTKEZZ MOST

A szavak inspirálhatnak,

de csak a cselekvés

hoz létre változást!

A csend, a hallgatás nemcsak arról szól, hogy nem beszélünk. Inkább arról szól, hogy tudatosságunk finomításával ellenőrzésünk alá vonjuk a beszéd és cselekvés általi kifejeződéseinket, az elménk és az érzékeink megnyilvánulásait. A mouna szó a szanszkrit "mun" gyökérből ered. Jelentése: megmérni. A csendgyakorlatok célja, hogy megmérjük és egyensúlyba hozzuk az érzékeink inputját és outputját annak érdekében, hogy meghalljuk a belső csendünk valódi hangjait. Lényege a jelenre, az itt és most-ra való fókuszálás.


A KÜLSŐ ZAJOKTÓL A BELSŐ CSENDIG 

A zajnak, az információknak, üzeneteknek, túltelített világában élünk. Tudatunknak állandó szüksége van a szórakoztatásra. Egybemosódik a túl sok jel és zaj. Egyre kisebb lesz a szünet két egymást követő hang között. Nyugalomhiány és csendínség van. Túl sokan túl sok mindent akarunk. Túl sok lett a közlés, és túl kicsi lett a hallgató figyelem. A mélységet felváltotta a szélesség. Minden okunk megvan a csendsóvárgásra. A külső zaj nagyon hangos, de a belső zaj néha ennél is hangosabb, akkor is ha tudatában vagyunk, akkor is ha nem. Állandó kérdések, párbeszédek önmagunkkal, másokkal, a problémáinkkal, sérelmeinkkel. Túlságoan fejben élünk, ezáltal tudatunk leterheltté, zajossá, elfoglalttá válik.


Bár szeretjük a csendet, ugyanakkor félünk is tőle. A csend elfogadása a bizonytalanságtűrés, az önismeret, a bennünk élő bizalom, és az egyéniség integritásának a mércéje is. Lehetőséget teremt, hogy elfogadjuk amivel a hangok elfedése által, nem akarunk szembenézni, hogy meglássuk ami valójában bennünk és általunk történik és teremtődik. A csend nem a hang ellentéte, hanem valójában egy másik szó a térre. Az alap, a kezdet, melyből a hang születik és ahová minden hang visszatér. Nem kell megteremteni, mert mindig is ott lapul a hangok mögött. Az út a visszatalálás a csendünkhöz. Az életünkben valahányszor csenddel találkozunk, és ha azt tudatosítjuk magunkban, az össze fog kapcsolni minket a bennünk lévő formamentes és időtlen dimenzióval, ami túl van a gondolaton, túl van az egón. A csendnek nincs formája, ezért gondolkodással nem ébredhetünk annak tudatára. A gondolat a csendből születő forma. Tudatában lenni a csendnek azt jelenti: hallgatni, meghallani. Csendben lenni azt jelenti: gondolat nélkül tudatosnak lenni.


De milyen is az a csend, amire ennyire vágyunk? A csend lehet a természet világát átjáró harmónikus csend, hajnalban a szobádban honoló csend, vagy a hangok közti csendes időrések. De lehet, mint az író elött fekvő üres lap a kihívás csendje, zajjal teli, alkotó, a megosztás belső impulzusának kényszerítő ereje. A „kereszt csendje” – életteli, életadó, élettől duzzadó csend, a szeretet és a remény csendje. A meghittség csendje, a figyelem, az egymásfelé fordulás csendje. A döbbenet csendje letaglózó csend. A halál csendje egyben a megfosztottság, a sötét űr csendje is. A kiszámíthatatlanság, a rettegés, a közöny csendje talán a legőrjítőbb csend. A kínos csend, amikor nem tudjuk mit mondjunk, vagy hogyan mondjuk. Lehet fegyver, sebet ejtő csend, amit akkor használunk, amikor nem akarjuk megoszatni magunkat azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. Vagy a titok csendje, ami megmérgez, ha ellhallgatjuk, eltemetjük megsemmisítjük azt, ami figyelmet kíván. 


szeretettel várlak,


Bujáki Gabriella Navnihal

mentálhigiénés segítő szakember, life- business és teamcoach, perinatális szaktanácsadó, tréner,

jóga és meditáció oktató, Gong és hangrezgésterapeuta


Hiszek abban, hogy az emberek a lelkü̈k legmélyén tudják a választ az őket foglalkoztató kérdésekre. Ennek feltérképezéséhez egy támogató, elfogadó, ítélkezésektől mentes jelenlétre van szükségük. Egy segítő intim és biztonságos térben, abban támogatom és bátorítom klienseimet, hogy a saját belső erejükhöz kapcsolódva végezhessék el a változáshoz szükséges munkát. Nem levezetem, hanem kísérem a folyamatokat. Visszatükrözve, segítem az érzések, nehéz érzelmek megfogalmazását, jobb megértését, testben való érzékelését. Munkám célja az ügyfelek önértékelésének, önbizalmának erősítése, saját erőforrásainak feltárása, érzelmi ellenállóképességének fejlesztése a tartós változás érdekében. Módszereimben integrálom a Humanisztikus pszichológia, a Tranzakcióanalízis, a pszichodráma, és cselekvésorientált life-, business és team coaching eszköztárát a keleti jógik bölcsességével és a meditációs tudományával.Szobafoglalás érkezési sorrendben, 2, 3 ágyas szobákban.


Étkezés:

Vegetáriánus étkezés, reggeli, ebéd, vacsora .

Ha ételérzékenységed van, kérlek jelezd előre,.

Első étkezés az elvonuláson péntek vacsora, utolsó közös étkezés vasárnap ebéd.


Utazás:Egyénileg, telekocsi szervezésben segítünk.


Jóga gyakorláshoz kérlek hozz kényelmes ruhát, jógamatracot, illetve párnát és meditációs takarót. Rendelkezésünkre áll benti és kinti gyakorló tér is, így hozz kérlek kényelmes kinti ruhát is.

Jegyzetfüzet, papír, toll.