background

Alapozó szint: I. és II. MODUL:

Tanulj meg számos gong ütést és játéktechnikát, ritmust amelyek elmélyítik a megértésedet, tapasztalatodat és intuitív érzékenységedet a gonggal kapcsolatban. Megismered a különböző gongok fajtáit, felépítését, hangívét. Segítséget kapsz a Gong kiválasztásában, gondozásában. A kezdők egy stabil alapot kapnak a játéktechnikákból és játékstílusokból. A gongjáték alatt elsajátítod a csendek és a mély hallgatás művészetét, mely segítségedre lesz gyógyító, meditatív teret megnyitni és fenntartani. A tapasztaltabb gongjátékosok érzékenyebb rálátást, tudatosságot nyernek a hanglehetőségekből, finomságot és egyedi dinamikát a hangok, textúrák, tónusok, ritmusok és feszültségek létrehozásában.

A képzést vezeti: Bujáki Gabriella Navnihal

zene és hangrezgés terapeuta, kundalíni jóga és meditáció oktató, Sat Nam Rasayan gyógyító, mentálhigiénés szakember, life-business coach, tréner

 

" Sok gongjátékos pontosan emlékszik arra az első tapasztalásra, amikor először hallotta a gong hangját és valami megváltozott benne. Ez az érzés olyan mélyen hatott rá, ami szavakkal nehezen leírható, de egy egész életet megváltoztató tapasztalás volt. Nálam ez az első Gongmeditációs élmény 2007 tavaszán volt.


17 éve várandósan találkoztam a Gongok tisztító, transzformáló és megtartó erejével. Azóta vagyok elkötelezett híve a hangrezgések gyógyító erejének kutatásában, legyen az a saját hangom vagy legyen az a gongok és más hangrezgésterápiás eszközök által keltett rezgő tér.

Több ezer óra személyes élmény, megannyi egyéni kliens, csoport tapasztalati élménye, nemzetközi és hazai gong mesterek, énekesek, zenészek tudásátadása vezetett el odáig, hogy valamit visszaadjak abból, amit én is kaptam.


2016 óta tartok Gong és hangrezgésterápiás képzéseket. Tanítványaim közt vannak, akik inkább önismereti céllal, saját belső zenéjük újrahangolását, a hallgatás és a meghallás úfajta megközelítését kutatják. Vannak énekesek, zenészek, művészek, akik zenei érzékenységük, improvizációjuk kísérleti tárházát, művészi kifejezésmódját bővítik. Jóga és meditáció oktatók, akik a Gongot relaxációhoz, meditációhoz, elmélyültebb jelenlét eléréséhez használják. Vannak zene és hangrezgésterapeuták, akik az elakadások, blokkok oldásán dolgoznak. Segítő hivatásban dolgozó mentálhigiénés szakemberek, coachok, pszichológusok, akik bátran integrálnak olyan módszereket és eszközöket is, amik klienseiket újfajta módon stimulálják és a szavakon túli történéseket segítenek tudatosítani. A mai napig hálás vagyok mindenkinek a bizalmáért, nyitottságáért és azért az elköteleződésért, ahogy továbbviszik és továbbadják a Gongok csodás rezgéseit.


Téged is szeretettel várlak, bármelyik utat is járod. Ezeken a napokon a közös találkozási pontunk a csend, az érzékeny hallgatás, a kreativitás, az improvizáció, a gongok rezgésének felfedezése. Ez a holisztikus megközelítés nem függ a formális zenei háttértől, inkább a zenei érzékenység és megértés speciális készségeinek gazdagításán alapszik, mely lehetőséget nyújt új dimenziók és eszközök felfedezésére, melyeket úgy tudsz munkádba integrálni, hogy nem léped át kompetencia határaidat.A sikeres vizsga után A KozmoGong & Sound Healing TANÚSÍTVÁNYÁT állítjuk ki, mely igazolja a hanggyógyításban való mély ismereteidet és elmerülésedet és további fejlődési lehetőséget nyújt a KozmoGong Group játékosaként Gong Pujákon, Szakrális Gong koncerteken, Hangműhelyeken való részvételre.

Vizsgafeltételek:

- 4 modulon + egyéni és az 5. modul: csoportos szupervízióján való teljes részvétel

- 3 egyéni Gong és Hangrezgésterápiás kezelésen való részvétel Navnihallal

- 3 csoportos Gongmeditáción vagy Gongpuján való részvétel Navnihallal

- Esetnapló: 3 alkalmas egyéni vagy csoportos hangfürdő tartásáról

Gyógyíts és gyógyulj a Szakrális hangok rezgései által

TANFOLYAMI NAPOK:

Modul I-II intenzív | Szeptember 14-15. | 09:30-18:00 |

Modul III: Október. 10. | 09:30-18:00 |

Modul IV: November. 20. | 09:30-18:00 |

Modul V: December 01. | 09:30-18:00 |


A tanfolyam minimum 6, maximum 10 fő részvételével indul. Az időpont változtatás jogát fenntartjuk.

Mivel kis csoportban dolgozunk, helyedet a választott dátumok megjelölésével és az előleg befizetésével tudod biztosítani.

A helyek beteltével várólistára kerülsz.


EARLY BIRD: 2024-ES ŐSZI képzéseinkre JÚLIUS 31-ig még a tavalyi áron jelentkezhetsz!

Részvételi hozzájárulás: 270.000.- /jelentkezéskor: 100.000.- | szeptember 14-ig:170.000.-/

Részletfizetéssel: 300.000.- /jelentkezéskor: 100.000.- | szeptember 14-ig: 100.000.- |október 13-ig: 100.000.- |


RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁS JÚLIUS 31-TŐL

Részvételi hozzájárulás: 300.000.- /jelentkezéskor: 100.000.- | szeptember 14-ig:200.000.-/

Részletfizetéssel: 340.000.- /jelentkezéskor: 100.000.- | szeptember 14-ig: 120.000.- |október 13-ig: 120.000.- |


Jelentkezés: 100.000.- előleg befizetésével az alábbi számlaszámra:

10700419-51368410-51100005 CIB - Bujáki Gabriella kérlek, a megjegyzés rovatba számlázási nevedet, címedet és a Gongtréninget tüntesd fel.


Lemondási feltétel: Az előleg nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, vagy elállása miatt, de a résztvevői jog átruházható más személyre.


Bővebb információ: info@shaktijoga.hu

⚛︎

4 Modul

55 tanfolyami óra (45 perc):

5 modul csoporttal

1,5 óra egyéni szupervízió

3 óra csoportos szupervízió

JELENTKEZZ MOST

⦿

Paiste Gongok

10 % kedvezmény

Paiste Gong vásárlásához

Navnihal

17 év szakmai tapasztalat

több ezer óra egyéni és csoportos hangrezgésterápia,

naad yoga, mantra,

sat nam rasayan healing,

kundalíni jóga és meditáció

♋︎

KozmoGong

Group

továbbtanulási és kedvezményes ismétlési lehetőség

Hangműhelyeken

Gong Pujákon

SACRED SOUND HEALING

GONG

MASTER TRAINING

Le vagy nyűgözve a gong harmonikus rezonanciájától, gyógyító erejétől? Akár új vagy, akár tapasztalt gong játékos vagy, ez a képzés új perspektívákat kínál abban, hogy miként dolgozz ezzel az erőteljes hangárammal. Terjeszd ki a kapcsolatodat a gonggal egy átalakító, felszabadító, játékos és kreatív módon.


A Gong által végzett kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hangokon keresztül felismerjük Valódi Énünk mélységeit, így szeretettel várunk akkor is, ha nem szeretnél vizsgát tenni, de Önismereti munkádat a Gongok Kozmikus univerzumában mélyítenéd el.

Mindamellet, hogy a Gongot tartjuk a legfontosabb tanárunknak, mely számtalan utat mutat arra, hogy megismerjük, hisszük, hogy nem csupán egy zenei hangszer, melynek csupán birtoklása képessé tesz bárkit arra, hogy emberekkel való terápiás munkában dolgozzon. Ezért Képzésünk célja, hogy hozzájáruljunk a Gongmeditációk és Hangrezgésterápiák alkalmazott tudományának magas szintű, igényes oktatásához.


Mi történik a képzés alatt?

JELENTKEZEM

III MODUL: GYÓGYÍTÓ HANGTÁLAK

2024. okt. 20. vasárnap 09:30-18:00


IV. MODUL: EXPERIMENTÁLIS MEDITÁCIÓ

2024. nov. 10. vasárnap 09:30-18:00V. CSOPORTOS SZUPERVÍZIÓS VIZSGANAP

2024. dec. 01. vasárnap 09:30-18:00

Haladó szint: III. és IV. MODUL

Megtanulod arra használni a hangot, hogy kiterjeszd a tudatot, hogy belépj a hallgatás, a lazítás és éberség mély állapotába, annak érdekében, hogy kiegészítsd és fokozd a kezelési stratégiáidat a depresszió, a szorongás és más kondíciók esetére, hogy megtámogasd a személyes növekedést és fejlődést úgy a kliensek, mint a gyakorlók számára. Ezeken a hétvégéken megtanulod, hogyan használd a hangtálakat a gyógyítói/segítői gyakorlatodba. Miként integrál, egyéb szakrális hangkeltő eszközöket és hogyan hozz létre mély meditációt pránajámákkal, mudrákkal, mantrákkal. Hogyan használj több gongot és hogyan kapcsolódj a Szent Térhez a gyógyító rezonanciákon keresztül.

I-II. MODUL Intenzív hétvége:

2024. szept. 14-15. szombat-vasárnap 09:30-18:00


I. GONG ANATÓMIA  

II.KOZMIKUS GONG55 ÓRÁS

Gong meditációs & hangrezgésterápiás

okleveles képzés