Gong meditációs & hangrezgésterápiás

okleveles képzés

Alapozó szint

I. és II. MODUL:


Tanulj meg számos gong ütést és játéktechnikát amelyek elmélyítik a megértésedet és a tapasztalatodat a gonggal kapcsolatban. A kezdők egy stabil alapot kapnak a játéktechnikákból és a mély hallgatás művészetének elsajátításából, amelyek segítenek teret nyitni és tartani az aktív meditatív állapotban a gongjáték alatt. A tapasztaltabb gongjátékosok egy kibővített rálátást nyernek a hanglehetőségekből, finomságot és dinamikát a hangok, textúrák és tónusok létrehozásában.


I MODUL: GONG ANATÓMIA

2019. febr. 23-24. / 10:00-17:00


II. MODUL: KOZMIKUS GONG

2019. márc. 23-24. / 10:00-17:00

Haladó szint:

III. és IV. MODUL


Megtanulod arra használni a hangot, hogy kiterjeszd a tudatot, hogy belépj a hallgatás, a lazítás és éberség mély állapotába, annak érdekében, hogy kiegészítsd és fokozd a kezelési stratégiáidat a depresszió, a szorongás és más kondíciók esetére, hogy megtámogasd a személyes növekedést és fejlődést úgy a kliensek, mint a gyakorlók számára. Ezeken a hétvégéken megtanulod, hogy miként integráld a hangokat a gyógyítói/segítői gyakorlatodba, hogyan hozz létre mély meditációt pránajámákkal, mudrákkal, mantrákkal. Hogyan kapcsolódj a Szent Térhez a szakrális rezonanciákon keresztül.


  


III MODUL: GONG ANATÓMIA

2019. ápr. 13-14. / 10:00-17:00


IV. MODUL: KOZMIKUS GONG

2019. máj. 18-19. / 10:00-17:00


A képzést vezeti: Navnihal Kaur

kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta, Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 


A Gong és a Kundalíni jóga több, mint 12 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínűleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga, a Hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csend általi gyógyításnak Univerzumába.

Ettől kezdve a gong, a mantra és a csend ereje elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek.


Kapcsolódj a KozmoGong Group gongjátékosaihoz! A tanfolyam és a sikeres vizsga elvégzése után lehetőséget nyújtunk hogy gongjátékosként hozzánk kapcsolódj Gong Pujákon, koncerteken, Gongmeditációs Hangműhelyeken.

A sikeres vizsga után A KozmoGong & Sound Healing OKLEVELÉT állítjuk ki, mely igazolja a hanggyógyításban való mély ismereteidet és elmerülésedet és további fejlődési lehetőséget nyújt a KozmoGong Group játékosaként Gong Pujákon, Szakrális Gong koncerteken, Hangműhelyeken való részvételre.

Vizsgafeltételek:

- 4 modulon való teljes részvétel

- 5 egyéni Gong és Hangrezgésterápiás kezelésen való részvétel

- 5 csoportos Gongmeditációs és Hangfürdőn való részvétel

- 1 Gong Puján való részvétel

Gyógyíts és gyógyulj a Szakrális hangok rezgései által!Részvételi hozzájárulás: 200.000.-/ 4 modul

Részletfizetéssel: 4x55.000.-/modul

EARLY BIRD FEBR. 15-ig: 180.000.-


Jelentkezés: 50.000.- előleg befizetésével

Lemondási feltétel: Az előleg nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, vagy elállása miatt, de a résztvevői jog átruházható más személyre.

Bővebb információ: info@shaktijoga.hu

KOZMIKUS GONG

márc. 23-24.

GYÓGYÍTÓ REZONANCIÁK

ápr. 13-14.

SZAKRÁLIS GONG CEREMÓNIÁK

máj. 18-19.

⚛︎

4 Modul

8 teljes nap csoporttal

+ 1 óra egyéni gyakorlás

Navnihallal

JELENTKEZZ MOST

⦿

Paiste Gongok

10 % kedvezmény

Paiste Gong vásárlásához

Navnihal

hangrezgésterápia,

naad yoga, mantra,

sat nam rasayan healing,

kundalíni jóga és meditáció

♋︎

KozmoGong

Group

továbbtanulási lehetőség

Hangműhelyeken

Gong Pujákon

SACRED SOUND HEALING

GONG ANATÓMIA

febr. 23-24.

Le vagy nyűgözve a gong harmonikus rezonanciájától, gyógyító erejétől? Akár új vagy, akár tapasztalt gong játékos vagy, ez a képzés új perspektívákat kínál abban, hogy miként dolgozz ezzel az erőteljes hangárammal. Terjeszd ki a kapcsolatodat a gonggal egy átalakító, felszabadító, játékos és kreatív módon.

A Gong által végzett kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hangokon keresztül felismerjük Valódi Énünk mélységeit, így szeretettel várunk akkor is, ha nem szeretnél vizsgát tenni, de Önismereti munkádat a Gongok Kozmikus univerzumában mélyítenéd el.

Mindamellet, hogy a Gongot tartjuk a legfontosabb tanárunknak, mely számtalan utat mutat arra, hogy megismerjük, hisszük, hogy nem csupán egy zenei hangszer, melynek csupán birtoklása képessé tesz bárkit arra, hogy emberekkel való terápiás munkában dolgozzon. Ezért Képzésünk célja, hogy hozzájáruljunk a Gongmeditációk és Hangrezgésterápiák alkalmazott tudományának magas szintű, igényes oktatásához.


Mi történik a képzés alatt?

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

JELENTKEZEM