Gong meditációs & hangrezgésterápiás

okleveles képzés

vi

Alapozó szint

I. és II. MODUL:


Tanulj meg számos gong ütést és játéktechnikát amelyek elmélyítik a megértésedet és a tapasztalatodat a gonggal kapcsolatban. Megismered a különböző gongok fajtáit, segítséget kapsz a Gong kiválasztásában. A kezdők egy stabil alapot kapnak a játéktechnikákból és a mély hallgatás művészetének elsajátításából, amelyek segítenek teret nyitni és tartani az aktív meditatív állapotban a gongjáték alatt. A tapasztaltabb gongjátékosok egy kibővített rálátást nyernek a hanglehetőségekből, finomságot és dinamikát a hangok, textúrák és tónusok létrehozásában.


I MODUL: GONG ANATÓMIA

2021. febr. 12-13.

péntek 16:00-19:00

szombat 10:00-18:00


II. MODUL: KOZMIKUS GONG

2021. febr. 26-27.

péntek 16:00-19:00

szombat 10:00-18:00Haladó szint:

III. és IV. MODUL


Megtanulod arra használni a hangot, hogy kiterjeszd a tudatot, hogy belépj a hallgatás, a lazítás és éberség mély állapotába, annak érdekében, hogy kiegészítsd és fokozd a kezelési stratégiáidat a depresszió, a szorongás és más kondíciók esetére, hogy megtámogasd a személyes növekedést és fejlődést úgy a kliensek, mint a gyakorlók számára. Ezeken a hétvégéken megtanulod, hogy miként integráld a SZAKRÁLIS hangokat, a gyógyítói/segítői gyakorlatodba, hogyan hozz létre mély meditációt pránajámákkal, mudrákkal, mantrákkal és egyéb hangkeltő eszközökkel. Hogyan kapcsolódj a Szent Térhez a gyógyító rezonanciákon keresztül.


  


III MODUL: GYÓGYÍTÓ REZONANCIÁK

2021. márc. 13-14.

szombat 10:00-18:00

vasárnap 10:00-13:00


IV. MODUL: SPIRITUÁLIS FREE JAZZ

2021. márc. 19-20.

péntek 16:00-19:00

szombat 10:00-18:00


VIZSGA NAP: 2021. ápr. 17. 10:00-13:00

A képzést vezeti: Navnihal Kaur

kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta, Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 

" Sok gongjátékos pontosan emlékszik arra az első tapasztalásra, amikor először hallotta a gong hangját és valami megváltozott benne. Ez az érzés olyan mélyen hatott rá, ami szavakkal nehezen leírható, de egy egész életet megváltoztató tapasztalás volt. Nálam ez az első Gongmeditációs élmény 2007 tavaszán volt.

Így már 12 éve, hogy a Gong és a Kundalíni jóga nagymestereim. Általuk kezdődött valószínüleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga (a Hang jógájának) a Sat Nam Rasayan (a csend és az éber jelenlét általi gyógyításnak) és a KozmoGong (a szakrális hangkeltő rezgéseknek) Univerzumába. Ettől kezdve a gong, a mantra, a rezgés és a csend gyógyító erejének tanulmányozása elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak, kezeléseimnek és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy felfedezzem miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon a Csenden és a Hangon keresztül egyesülnek. "


Kapcsolódj a KozmoGong Group gongjátékosaihoz! A tanfolyam és a sikeres vizsga elvégzése után lehetőséget nyújtunk hogy gongjátékosként hozzánk kapcsolódj Gong Pujákon, koncerteken, Gongmeditációs Hangműhelyeken.

A sikeres vizsga után A KozmoGong & Sound Healing OKLEVELÉT állítjuk ki, mely igazolja a hanggyógyításban való mély ismereteidet és elmerülésedet és további fejlődési lehetőséget nyújt a KozmoGong Group játékosaként Gong Pujákon, Szakrális Gong koncerteken, Hangműhelyeken való részvételre.

Vizsgafeltételek:

- 4 modulon való teljes részvétel

- 5 egyéni Gong és Hangrezgésterápiás kezelésen való részvétel

- 5 csoportos Gongmeditációs és Hangfürdőn való részvétel

- 1 Gong Puján való részvétel

Gyógyíts és gyógyulj a Szakrális hangok rezgései által!Részvételi hozzájárulás: 200.000.-/ 4 modul

Részletfizetéssel: 4x55.000.-/modul

EARLY BIRD jan. 31-ig: 180.000.-


Jelentkezés: 50.000.- előleg befizetésével, a fennmaradó összeg az első napon fizetendő

Lemondási feltétel: Az előleg nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, vagy elállása miatt, de a résztvevői jog átruházható más személyre.

Bővebb információ: info@shaktijoga.hu

KOZMIKUS GONG

febr. 26-27.

GYÓGYÍTÓ REZONANCIÁK

márc. 13-14.

SPIRITUÁLIS FREE JAZZ

márc. 19-20.

⚛︎

4 Modul

8 teljes nap csoporttal

+ 1 óra egyéni gyakorlás

Navnihallal

JELENTKEZZ MOST

⦿

Paiste Gongok

10 % kedvezmény

Paiste Gong vásárlásához

Navnihal

hangrezgésterápia,

naad yoga, mantra,

sat nam rasayan healing,

kundalíni jóga és meditáció

♋︎

KozmoGong

Group

továbbtanulási lehetőség

Hangműhelyeken

Gong Pujákon

SACRED SOUND HEALING

GONG ANATÓMIA

febr. 12-13.

Le vagy nyűgözve a gong harmonikus rezonanciájától, gyógyító erejétől? Akár új vagy, akár tapasztalt gong játékos vagy, ez a képzés új perspektívákat kínál abban, hogy miként dolgozz ezzel az erőteljes hangárammal. Terjeszd ki a kapcsolatodat a gonggal egy átalakító, felszabadító, játékos és kreatív módon.

A Gong által végzett kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hangokon keresztül felismerjük Valódi Énünk mélységeit, így szeretettel várunk akkor is, ha nem szeretnél vizsgát tenni, de Önismereti munkádat a Gongok Kozmikus univerzumában mélyítenéd el.

Mindamellet, hogy a Gongot tartjuk a legfontosabb tanárunknak, mely számtalan utat mutat arra, hogy megismerjük, hisszük, hogy nem csupán egy zenei hangszer, melynek csupán birtoklása képessé tesz bárkit arra, hogy emberekkel való terápiás munkában dolgozzon. Ezért Képzésünk célja, hogy hozzájáruljunk a Gongmeditációk és Hangrezgésterápiák alkalmazott tudományának magas szintű, igényes oktatásához.


Mi történik a képzés alatt?

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

JELENTKEZEM