Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

KozmoGong & Sound Healing

(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

Alapozó I. és II. MODUL:


Tanulj meg számos gong ütést és játéktechnikát amelyek elmélyítik a megértésedet és a tapasztalatodat a gonggal kapcsolatban. A kezdők egy stabil alapot kapnak a játéktechnikákból és a mély hallgatás művészetének elsajátításából, amelyek segítenek teret nyitni és tartani az aktív meditatív állapotban a gongjáték alatt. A tapasztaltabb gongjátékosok egy kibővített rálátást nyernek a hanglehetőségekből, finomságot és dinamikát a hangok, textúrák és tónusok létrehozásában.


Haladó szint: III. és IV. MODUL


Megtanulod arra használni a hangot, hogy kiterjeszd a tudatot, hogy belépj a hallgatás, a lazítás és éberség mély állapotába, annak érdekében, hogy kiegészítsd és fokozd a kezelési stratégiáidat a depresszió, a szorongás és más kondíciók esetére, hogy megtámogasd a személyes növekedést és fejlődést úgy a kliensek, mint a gyakorlók számára. Ezeken a hétvégéken megtanulod, hogy miként integráld a hangokat a gyógyítói/segítői gyakorlatodba, hogyan hozz létre mély meditációt pránajámákkal, mudrákkal, mantrákkal. Hogyan kapcsolódj a Szent Térhez a szakrális rezonanciákon keresztül.


  OKLEVELES

Gong meditációs és Hangrezgésterápiás Képzés

Navnihal Kaurral

A képzést vezeti

Navnihal Kaur kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta, Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 

A Gong és a Kundalíni jóga több, mint 10 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínűleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga, a Hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csend általi gyógyításnak Univerzumába.

Ettől kezdve a gong, a mantra és a csend ereje elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek.


Kapcsolódj a KozmoGong Group gonjátékosaihoz! A tanfolyam és a sikeres vizsga elvégzése után lehetőséget nyújtunk hogy gongjátékosként hozzánk kapcsolódj Gong Pujákon, koncerteken, Gongmeditációs Hangműhelyeken.

Gyógyíts és gyógyulj a Szakrális hangok rezgései által!

Le vagy nyűgözve a gong harmonikus rezonanciájától, gyógyító erejétől? Akár új vagy, akár tapasztalt gong játékos vagy, ez a képzés új perspektívákat kínál abban, hogy miként dolgozz ezzel az erőteljes hangárammal. Terjeszd ki a kapcsolatodat a gonggal egy átalakító, felszabadító, játékos és kreatív módon.


I. Modul: 2018. FEBR. 10-11.     Gong anatómia

II. Modul: 2018. MÁRC. 03-04.   Kozmikus Gong

III. Modul: 2018. ÁPR. 14-15.     Gyógyító rezonanciák, gongjóga

IV.  Modul: 2018. MÁJ. 12-13.     Szent hangimprovizációk, spirituális free-jazz, gyógyító ceremóniákJelentkezési határidő: 50.000.- előleg befizetésével

Lemondási feltétel: Az előleg nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, vagy elállása miatt, de a résztvevői jog átruházható más személyre.

Részvételi hozzájárulás: 200.000.-

Részletfizetéssel: 4x60.000.-/modul egyéni időpont vállalással

Bővebb információ: info@shaktijoga.huA Gong nagyon egyszerű.

Egy belső vibrációs rendszer.

A teremtés hangja maga.

Nem több, nem kevesebb.

Ebből ered minden zene,

minden hang és minden szó.

A Gong hangja a világ atomja.

A Gong egy szent küszöb.


Egy kapu, mely a véges és végtelen Éned megtapasztalását köti össze.

A hang amit kibocsát a végtelen első mozdulata, egy csodálatosan felerősített vibrálás.

Yogi Bhajan

GONG ANATÓMIA

febr. 10-11.

KOZMIKUS GONG

márc. 03-04.

GYÓGYÍTÓ REZONANCIÁK

ápr. 14-15.

SZAKRÁLIS GONG CEREMÓNIÁK

máj. 12-13.

jelentkezem     

Mindamellet, hogy a Gongot tartjuk a legfontosabb tanárunknak, mely számtalan utat mutat arra, hogy megismerjük, hisszük, hogy nem csupán egy zenei hangszer, melynek csupán birtoklása képessé tesz bárkit arra, hogy emberekkel való terápiás munkában dolgozzon.

Ezért Képzésünk célja, hogy hozzájáruljunk a Gongmeditációk és Hangrezgésterápiák alkalmazott tudományának magas szintű, igényes oktatásához.


A sikeres vizsga után A KozmoGong & Sound Healing OKLEVELÉT állítjuk ki, mely igazolja a hanggyógyításban való mély ismereteidet és elmerülésedet és további fejlődési lehetőséget nyújt a KozmoGong Group játékosaként Gong Pujákon, Szakrális Gong koncerteken, Hangműhelyeken való részvételre.

Vizsgafeltételek:

- 4 modulon való teljes részvétel

- 5 egyéni Gong és Hangrezgésterápiás kezelésen való részvétel

- 5 csoportos Gongmeditációs és Hangfürdőn való részvétel

- 1 Gong Puján való részvétel


A Gong által végzett kurzusok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hangokon keresztül felismerjük Valódi Énünk mélységeit, így szeretettel várunk akkor is, ha nem szeretnél vizsgát tenni, de Önismereti munkádat a Gongok Kozmikus univerzumában mélyítenéd el.