Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

Gong Puja Navnihallal

és vendégeivel

A GONG nagyon egyszerű. Egy belső vibrációs rendszer. A teremtés hangja maga. Nem több, nem kevesebb.

Ebből ered minden zene, minden hang és minden szó. A Gong hangja a világ atomja.

A GONG egy szent küszöb. Egy kapu, mely a véges és végtelen Éned megtapasztalását köti össze.

A hang amit kibocsát a végtelen első mozdulata, egy csodálatosan felerősített vibrálás. Yogi Bhajan

(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

MI A GONG PUJA?


Erőteljes, mély, örömteli és mélyen megindító meditáció. Akár egy egész életet megváltoztató esemény is lehet.


A Puja a szanszkritban és a páliban a „tisztelet és az odaadó figyelem, az imádat kifejezésének szertartása.

A Gong Puja tisztelgés az Univerzum Eredő forrása előtt, mely minden teremtés alapja és fenntartója. Azoknak a hangoknak rezgetése, mely a teremtő hanggal vagy hangárammal arányosak képes kitágítani az ember érzékenységét az Univerzum rezgésének teljes spektrumára. A planetáris gongokkal való meditáció annak a pillanata, amikor megtapasztaljuk a helyünket a kozmikus otthonunkban, egy olyan kozmoszban, amely lényegében egy harmonikus és zenei Univerzum.


HANS COUSTO svájci matematikus, aki kiszámolta a bolygók frekvenciáját, amit ma használnak a planetáris gongok behangolásánál, megállapította, hogy 45 percet vesz igénybe egy teljes hangutazás.


YOGI BHAJAN azt tartotta, hogy a gong a legerőteljesebb gyógyító eszköz és egy 45 perces gongülés kitisztít minden közvetlen blokkot. Tíz egymást követő gonggyógyítás pedig képes annyira kitisztítani a blokkokat, hogy lehetővé válik a lélek öngyógyítása, azáltal, hogy könnyebbé teszi a testet az emberi szenvedéstől és eljuttat a szívünkig. 

Ha a szívünkben élünk, akkor könnyebben boldogulunk az öröm és a hovatartozás természetes állapotában, és ezt a rezgést magunkkal visszük a világba, és erre inspirálunk másokat is a környezetünkben. 


DON CONREAUX Gong Nagymester 2000-ben fejlesztette ki és tartotta meg az első hivatalos egész éjszakás Gong Pujáját, amely során 10 egymást követő gongfürdőt tartott egy nagy gyógyító éjszakán át, miközben a résztvevők aludtak, lehetővé téve az elmének, hogy lebegjen a Kozmikus Tudat állapotában. A test ezen a síkon – a mély alvásban, a gyógyulás optimális állapotában pihenhet.

 

A Gong Puja körülbelül 7,5 órán át tart, ami megfelel 10x45 perces gongfürdőnek. Ez egy időtlen utazás, egy olyan időben, amit gyakran nano-másodpercekben mérnek. Miközben a gong rezgésében utazunk, magunk mögött hagyjuk ezt a dimenziót és könnyedén lépünk be a 4. dimenzióba. 


A Gong Puja megtámogatja a béke és a jólét mélyebb megérzését, megerősíti az idegrendszert, kiegyensúlyozza a csakrákat és megnöveli az energiát és a vitalitást.


A Gong Puja az életet jelentő hangfolyam előtt tisztelegve megtartja a teret lényünk fizikai, érzelmi és szellemi gyógyulása számára. Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő és a Térben megszülető OM és ONG rezgését.

Úgy alszunk mint még soha, ahol éberek vagyunk az álomban.

HÚSVÉTVÁRÓ GONG PUJA

Navnihal & KozmoGong Group

7,5 órás éjszakai Gong meditáció

2018. 03. 29-30. 22:00-06:30

Danubius Hotel Gellért Zeneterem (1111 Budapest, Szent Gellért tér 1. I. em.)

Navnihal Kaur kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta,

Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 

A Gong és a Kundalíni jóga több, mint 10 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínűleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga, a Hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csend általi gyógyításnak Univerzumába.

Ettől kezdve a gong, a mantra és a csend ereje elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek.


jegyvásárlás

          Időpont: 2018. márc. 29-30. 22:00-06:30

          Program:

          21:30-22:00 megérkezés

          22:00-22:30 Nyitó meditáció

          22:30-06:00 GONG PUJA

          06:00-06:30 GYÓGYÍTÓ KÖR - Reggeli meditáció


          Helyszín: Danubius Gellért Hotel Zeneterem (1111 Budapest, Szent Gellért tér 1. I. emelet)

          Részvételi hozzájárulás elővételben: 15.000.-

💞 VALENTIN HÉT 💝 Febr. 12-18-ig megvásárolt jegyekre 50 %-os kedvezmény ❣️


          Részvételi hozzájárulás helyszínen: 17.000.-

          Jelentkezés: Helyedet az info@shaktijoga.hu címen tudod biztosítani.


A Gong Puja alatt a Gongokon többen egymást felváltva finoman játszanak egész éjszakán át reggelig, miközben a vendégek ebben a gyógyító rezgésben fürödve alszanak vagy meditálnak. Elmerülve a gong és a hangfürdő finom éteri hangjában, gyógyulunk és megújulunk, ahogy a rezgések kozmikus óceánja átmos, megtisztít, felold és felszabadít. A gong hangjai által létrehozott funkcionális harmónia elvisz egy olyan belső nyugalomba, ahol a mély gyógyulás megtörténik. Úgy alszunk, mint még soha, ahol éberek vagyunk az álomban.


Korán reggel, a gongok elhalkulnak és a Puja véget ér. A napfelkelte után mindenki a saját ütemében ébred fel és lehetőségünk lesz egy tea mellett felfrissülni a reggelhez való készülődés során, mielőtt visszatérünk a Puja terébe, ahol csoportosan áttekinthetjük a tapasztalatainkat mielőtt eltávoznánk.


A gong egy ősi és szent gyógyító, megújító és átalakító eszköz. Mélyen hat a mentális, érzelmi és spirituális testekre. Megtisztítja és elcsendesíti az elmét. Szó szerint átvág a lineáris elmén és kitisztítja a tudatalatti elme zűrzavarát, hogy felfedje a ragyogó és autentikus önvalót. Meg van az a képessége, hogy eljuttasson a semleges elméhez, amely bölcs és nem ítélkezik. Segít az elmét eljuttatni a zéró állapotba, a nyugalom olyan állapotában, ahol a belső bölcsesség elérhetővé válik. A Gongnak meg van az a képessége, hogy meghaladja az időt, teret és más valóságokat. Olyan energia kapuk, melyek összegyűjtik és egy fókuszba hozzák az Univerzum energiáját. Minden a rezonanciáról és a rezgő tér létrehozásáról szól.

A Gongok erőteljes közvetítők, adók.Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő és a Térben megszülető OM és ONG rezgését.

A Gong meditációs események egyszerre lazítják el és inspirálják a szellemet.

A rezgések segítenek a test energiáinak kiegyensúlyozásában és megtisztításában.

Szeretettel várunk!

Navnihal és a Kozmo Gong Group vendégei