MI A GONG PUJA?


Erőteljes, mély, örömteli és mélyen megindító meditáció. Akár egy egész életet megváltoztató esemény is lehet.


A Puja a szanszkritban és a páliban a „tisztelet és az odaadó figyelem, az imádat kifejezésének szertartása.

A Gong Puja tisztelgés az Univerzum Eredő forrása előtt, mely minden teremtés alapja és fenntartója. Azoknak a hangoknak rezgetése, mely a teremtő hanggal vagy hangárammal arányosak képes kitágítani az ember érzékenységét az Univerzum rezgésének teljes spektrumára. A planetáris gongokkal való meditáció annak a pillanata, amikor megtapasztaljuk a helyünket a kozmikus otthonunkban, egy olyan kozmoszban, amely lényegében egy harmonikus és zenei Univerzum.


HANS COUSTO svájci matematikus, aki kiszámolta a bolygók frekvenciáját, amit ma használnak a planetáris gongok behangolásánál, megállapította, hogy 45 percet vesz igénybe egy teljes hangutazás.


YOGI BHAJAN azt tartotta, hogy a gong a legerőteljesebb gyógyító eszköz és egy 45 perces gongülés kitisztít minden közvetlen blokkot. Tíz egymást követő gonggyógyítás pedig képes annyira kitisztítani a blokkokat, hogy lehetővé válik a lélek öngyógyítása, azáltal, hogy könnyebbé teszi a testet az emberi szenvedéstől és eljuttat a szívünkig. 

Ha a szívünkben élünk, akkor könnyebben boldogulunk az öröm és a hovatartozás természetes állapotában, és ezt a rezgést magunkkal visszük a világba, és erre inspirálunk másokat is a környezetünkben. 


DON CONREAUX Gong Nagymester 2000-ben fejlesztette ki és tartotta meg az első hivatalos egész éjszakás Gong Pujáját, amely során 10 egymást követő gongfürdőt tartott egy nagy gyógyító éjszakán át, miközben a résztvevők aludtak, lehetővé téve az elmének, hogy lebegjen a Kozmikus Tudat állapotában. A test ezen a síkon – a mély alvásban, a gyógyulás optimális állapotában pihenhet.

 

A Gong Puja körülbelül 7,5 órán át tart, ami megfelel 10x45 perces gongfürdőnek. Ez egy időtlen utazás, egy olyan időben, amit gyakran nano-másodpercekben mérnek. Miközben a gong rezgésében utazunk, magunk mögött hagyjuk ezt a dimenziót és könnyedén lépünk be a 4. dimenzióba. 


A Gong Puja megtámogatja a béke és a jólét mélyebb megérzését, megerősíti az idegrendszert, kiegyensúlyozza a csakrákat és megnöveli az energiát és a vitalitást.


A Gong Puja az életet jelentő hangfolyam előtt tisztelegve megtartja a teret lényünk fizikai, érzelmi és szellemi gyógyulása számára. Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő és a Térben megszülető OM és ONG rezgését.

Úgy alszunk mint még soha, ahol éberek vagyunk az álomban.


   Időpontok:

ÚJÉVI GONG PUJA 2019. jan. 19-20. 22:00-06:30

HÚSVÉTVÁRÓ GONG PUJA 2019. ápr. 18-19. 22:00-06:30

NAPFORDULÓ GONG PUJA 2019. jún. 21-22. 22:00-06:30

ŐSZI GONG PUJA AZ ŐSÖK NYOMÁBAN 2019. NOV. 02-03. 22:00-06:30

          Program:

          21:30-22:00 megérkezés

          22:00-22:30 Nyitó meditáció

          22:30-06:00 GONG PUJA

          06:00-06:30 GYÓGYÍTÓ KÖR - Reggeli meditáció


          Helyszín: Harmónia Palota (1088 Budapest, Múzeum utca 9.)

          EARLY BIRD elővételben: 13.000.-  

          Részvételi hozzájárulás elővételben: 14.500.-          

          Részvételi hozzájárulás helyszínen: 16.000.-

Az elővételi jegyeket nem áll módunkban visszafizetni, amenyiben nem tudsz eljönni, kérlek add át a jegyet valakinek.

          Jelentkezés: Helyedet az info@shaktijoga.hu címen tudod biztosítani.

Hozz magaddal kényelmes fekhelyet, matrac polifoam, takarót és mindazt amivel kényelmesen érzed magad az éjszaka folyamán.

GONG PUJA

Navnihal & KozmoGong Group

7,5 órás éjszakai Gong meditáció


Navnihal Kaur kundalíni jóga oktató, hangrezgés terapeuta,

Sat Nam Rasayan gyógyító, az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.

 

A Gong és a Kundalíni jóga több, mint 10 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínűleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga, a Hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csend általi gyógyításnak Univerzumába.

Ettől kezdve a gong, a mantra és a csend ereje elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek.


Regisztráció

      A Gong Puja alatt a Gongokon többen egymást felváltva finoman játszanak egész éjszakán át reggelig, miközben a vendégek ebben a gyógyító rezgésben fürödve alszanak vagy meditálnak. Elmerülve a gong és a hangfürdő finom éteri hangjában, gyógyulunk és megújulunk, ahogy a rezgések kozmikus óceánja átmos, megtisztít, felold és felszabadít. A gong hangjai által létrehozott funkcionális harmónia elvisz egy olyan belső nyugalomba, ahol a mély gyógyulás megtörténik. Úgy alszunk, mint még soha, ahol éberek vagyunk az álomban.


Korán reggel, a gongok elhalkulnak és a Puja véget ér. A napfelkelte után mindenki a saját ütemében ébred fel és lehetőségünk lesz egy tea mellett felfrissülni a reggelhez való készülődés során, mielőtt visszatérünk a Puja terébe, ahol csoportosan áttekinthetjük a tapasztalatainkat mielőtt eltávoznánk.


A gong egy ősi és szent gyógyító, megújító és átalakító eszköz. Mélyen hat a mentális, érzelmi és spirituális testekre. Megtisztítja és elcsendesíti az elmét. Szó szerint átvág a lineáris elmén és kitisztítja a tudatalatti elme zűrzavarát, hogy felfedje a ragyogó és autentikus önvalót. Meg van az a képessége, hogy eljuttasson a semleges elméhez, amely bölcs és nem ítélkezik. Segít az elmét eljuttatni a zéró állapotba, a nyugalom olyan állapotában, ahol a belső bölcsesség elérhetővé válik. A Gongnak meg van az a képessége, hogy meghaladja az időt, teret és más valóságokat. Olyan energia kapuk, melyek összegyűjtik és egy fókuszba hozzák az Univerzum energiáját. Minden a rezonanciáról és a rezgő tér létrehozásáról szól.

A Gongok erőteljes közvetítők, adók.
Képzeld el, ahogy elmerülsz a hangok óceánjában, ahol megérezheted a Föld, a Víz, a Tűz, a Levegő

és a Térben megszülető OM és ONG rezgését.

A Gong meditációs események egyszerre lazítják el és inspirálják a szellemet.

A rezgések segítenek a test energiáinak kiegyensúlyozásában és megtisztításában.

Szeretettel várunk!

Navnihal és a KozmoGong Group vendégei


                                            22:00-07:00

2019. JÚN. 21-22

NAPFORDULÓ GONG PUJA

7,5 órás egész éjszakás Gong meditáció

Navnihal  & KozmoGong Group


EARLY BIRD elővételben Máj. 31-ig: 13.000.-

Részvételi hozzájárulás elővételben Jún. 17-ig: 14.500.-

     10700419-51368410-51100005

     CIB -bank - Bujáki Gabriella

     Kérlek a tüntesd fel a megjegyzés rovatba:

     nevedet, számlázási címedet és a Gong Puját! köszönöm

Az elővételben vásárolt jegyeket nem áll módunkban visszafizetni, amennyiben nem tudsz eljönni, kérlek add el/át a jegyedet másvalakinek.


Részvételi hozzájárulás helyszínen: 16.000.-

Helyszín: Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Navnihal & KozmoGong Group

7,5 órás éjszakai gongmeditáció

GONG PUJA

ÚJÉVI

JAN. 19-20.

HÚSVÉTVÁRÓ

ÁPR. 18-19.

NAPFORDULÓ

JÚN. 21-22.

ŐSÖK NYOMÁBAN

NOV. 02-03.

NAPFORDULÓ GONG PUJA