Kétféle módja van a létezésnek.

Az egyik az aggodalom útja, a másik a lazításé. Ha aggódsz, akkor a koncentrálnod kell arra, hogy ellazulj és ez fizikai munkává válik.

De ha az elmédet az Univerzális elme felé fordítod, akkor a dolgok fognak hozzád eljönni.

Yogi Bhajan

Gyógyulás és felemelkedés a gyógyító jelenlét által. Ez idő alatt csak pihenj, relaxálj és engedd, hogy a csend végtelen terében a konfliktusok és ellenállások feloldódjanak majd a Gong és más szakrális hangkeltő eszközök rezgései elvigyenek oda ahova elszeretnél jutni! A "Shunia" a Zéró nyugodt, békés, meditatív állapotában a Tudatosság felébred, a belső igazság és intuíció hozzáférhetővé válik, a lélek kibontakozik, a gyógyulás megtörténik.

MI TÖRTÉNIK A KEZELÉSEK SORÁN?

A kezelések során nagyon célzottan dolgozhatunk egyes szerveken, izmokon, meridiánokon vagy épp lelki vagy mentális blokkokon. Egy kezelés alatt mindig olyan módszereket és hangterápiás eszközöket használok, amit az adott pillanatban a legmegfelelőbbnek találok, figyelembe véve az aktuális állapotod, kérésed vagy energetikai rendszered. A gongokból, tibeti hangtálakból áramló gyógyító rezgések, a meditációk, segítő, feltáró beszélgetések alapját és gyógyulási élményét a Sat Nam Rasayan ősi meditációs művészet adja. Ez az erőteljes ősi módszer a kundalíni jóga meditációs és gyógyítói ága, melyet gyakran úgy fordítanak, mint a "mély ellazulás az isteni Igazságban, az Önvalóban." A lényege a Shuniában rejlik, mely a teljes semlegesség állapota, a Zéro pont. Ez a gyógyító, meditatív jelenlét nyitja és tartja meg a teret, melyben a gyógyulás megtörténhet.


• Ez nem egy invazív technika. A gyógyító térben, mély meditáción keresztül feloldódnak benned azok az ellenállások, melyek a prána szabad áramlását akadályozzák, így elhárulnak azok a blokkok is, melyek elválasztanak Önmagad kiteljesedésétől. 

• A kezelés során egy olyan folyamat zajlik le benned, mely felszabadít a belső érzelmi, pszichés és fizikai blokkok alól és összehangolja a belső lényedet.

• Megtámogatva a szervezet öngyógyító és regeneráló folyamatainak újbóli működését a különböző betegségeid meggyógyulhatnak.

• Ez egy csodálatos hollisztikus eszköz a személyes növekedés és átalakulás útján. A belső egyensúlyod és erőd megtapasztalásával Önismereted mélyebb megértési szintjét érheted el mentális tisztasággal és a jelenlét érzetével.
HOGYAN TOVÁBB?

Az átalakulás csodája a jelen korszak egyik jellemzője, amely megköveteli az elkötelezett egyéni erőfeszítést.

Már egy kezelést követően is minden bizonnyal jelentős változások indulnak el, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha te is aktívan részt veszel a gyógyulási folyamatban. Ehhez az életmódoddal, a fizikai állapotoddal, a szabadidőddel összhangban segíteni fogok olyan napi gyakorlat sorozat kialakításában, melyek speciális meditációkból, jógagyakorlatokból állnak, hogy megerősítsük a kezelések hatását és megkönyítsük a gyógyulás folyamatát.

A kundalíni jóga és meditáció a belső bölcsesség és vezettetés útja, annak a módja, hogy teljes emberré válljunk és értelemmel teli életet éljünk. Segít abban, hogy megtapasztald a belső csendedből születő hangok teremtő erejét.

Napi néhány perc is hatalmas átalakulást hozhat!


NAVNIHAL KAUR

A gong, a hangrezgésterápia és a kundalíni jóga több mint 11 éve nagymestereim. Általuk kezdődött valószínüleg élethossziglan tartó utazásom a Naad jóga, a hang jógájának és a Sat Nam Rasayan, a csendmeditáció általi gyógyításnak az Univerzumába. Ez a kapcsolat és tapasztalat az alapja annak a hollisztikus kezelési módszernek, mely elvezet a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogy a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon és a Hangon keresztül egyesülnek, lehetővé téve, hogy a keresett csendet, nyugalmat önmagadban megtaláld.

Az általam tartott gyógyító tér egy olyan helyet képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és a kialakult egyensúly megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a növekedésed és átalakulásod egyéni ösvényét. A testről, a lélekről, a szellemről, az egyéni kifejeződésről szól. Ebben a korlátok, ítélkezések és ellenállások nélküli térben, az életerő szabad áramlása lehetővé teszi, hogy a mély gyógyulás megtörténhessen.

Ez egy nagyon személyes ösvény, melyen csak néha van szükség iránymutatásra.  


SZERETETTEL VÁRLAK TÉGED


• depresszió, szorongás, stressz, koncentrációs, mentális zavarok esetén

• félelemek, fóbiák, negatív érzelmek, harag, düh, gyász elengedésére

• általános fizikai, mentális és érzelmi gyengeség, levertség, immunrendszeri problémák kapcsán

• izom, izületi fájdalmak, migrén, krónikus betegségek esetén

• várandósággal, vagy azzal kapcsolatos nehezítettségek kapcsán

• kommunikációs, kapcsolatteremtési, párkapcsolati blokkoknál

• élethelyzeti elakadásoknál, konfliktusok feloldásánál

GYÓGYÍTÓ TÉR:

Magán jógaóra (60 perc):                                                         10.000.-

Sat Nam Rasayan kezelés (60 perc):                                        10.000.-

Numerológia (60 perc):                                                            10.000.-

Sat Nam Rasayan & Hangrezgésterápia (90 perc):                  13.000.-

COSMIC REBIRTH

healing therapy

SAT NAM RASAYAN & HANGREZGÉSTERÁPIA

egyéni gyógyító kezelések