background


Kétféle módja van a létezésnek.

Az egyik az aggodalom útja, a másik a lazításé. Ha aggódsz, akkor a koncentrálnod kell arra, hogy ellazulj és ez fizikai munkává válik.

De ha az elmédet az Univerzális elme felé fordítod, akkor a dolgok fognak hozzád eljönni.

MI TÖRTÉNIK egy session alatt?

• A hang és rezgésterápia egy csodálatos hollisztikus eszköz a személyes növekedés és átalakulás útján. Ez nem egy invazív technika. Egy session energetikai terében, mély meditáción, relaxáción keresztül felsimerhetővé és hozzáférhetővé vállnak azok az ellenállások, blokkok, melyek elválasztanak Önmagad kiteljesedésétől.

• A belső egyensúlyod és saját erőforrásaid megtapasztalásával Önismereted mélyebb megértési szintjét érheted el mentális tisztasággal és a jelenlét érzetével.

• Az energetikai kezelések (gongmeditáció, tibeti hangtálak, sat nam rasayan meditáció) során nagyon célzottan dolgozhatunk egyes szerveken, izmokon, meridiánokon vagy épp lelki vagy mentális blokkokon. Egy alkalom alatt figyelembe véve az aktuális állapotod, kérésed vagy energetikai rendszered, mindig olyan módszereket és hangterápiás eszközöket használunk, amit az adott pillanatban a legmegfelelőbbnek találok.

• Megtámogatva a szervezet öngyógyító és regeneráló folyamatainak újbóli működését a különböző betegségeid meggyógyulhatnak.

• A konzultációk során egy olyan folyamat zajlik le benned, mely felszabadít a belső érzelmi, pszichés és fizikai blokkok alól és összehangolja a belső lényedet, hogy önazonos megoldási tervek születhessenek.

• Az általam tartott tér egy olyan helyet képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és a kialakult bizalom megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a növekedésed és átalakulásod egyéni ösvényét. A testről, lélekről, szellemről, az egyéni kifejeződésről, valódi céljaid, motivációid megtalálásáról szól. Ebben a korlátok, ítélkezések és ellenállások nélküli térben, az életerő szabad áramlása lehetővé teszi, hogy a mély gyógyulás megtörténhessen.

• A gongokból, tibeti hangtálakból áramló gyógyító rezgések, a segítő, feltáró beszélgetések alapja egy meditatív, éber érzékelő jelenlét állapota. Ez a kapcsolódás egy erőteljes ősi módszer a kundalíni jóga meditációs és gyógyítói ága a Sat Nam Rasayan, melyet gyakran úgy fordítanak, mint a "mély ellazulás az Önvalóban." A lényege a Shuniában rejlik, mely a teljes semlegesség állapota, a Zéro pont. Ez a gyógyító, meditatív jelenlét nyitja és tartja meg végig a kezelés alatt a teret, melyben a gyógyulás egy sokkal mélyebb és finomabb szinten történhet meg.

SZERETETTEL VÁRLAK TÉGED


• depresszió, szorongás, stressz, koncentrációs, mentális zavarok esetén

• félelemek, fóbiák, negatív érzelmek, harag, düh, gyász elengedésére

• általános fizikai, mentális és érzelmi gyengeség, levertség, immunrendszeri problémák kapcsán

• izom, izületi fájdalmak, migrén, krónikus betegségek esetén

• várandósággal, vagy azzal kapcsolatos nehezítettségek kapcsán

• kommunikációs, kapcsolatteremtési, párkapcsolati blokkoknál

• élethelyzeti elakadásoknál, konfliktusok feloldásánál


JELENTKEZEM HANGREZGÉSTERÁPIÁRA

COSMIC REBIRTH

1-on-1 HEALING SESSIONGong és Hangrezgésterápia

Sat Nam Rasayan Meditáció

KonzultációKAPCSOLAT A BELSŐ FORRÁSSAL

1-ON-1 healing session

A hanggyógyítás tudománya

A hang, a rezgés és az energiaáramlásának elvét, mint gyógyító módszert Keleten és Nyugaton egyaránt tanították. Minden bölcsességen alapuló hagyomány használta a rezgéseket gyógyításra és a tudatosság magasabb állapotának elérésére. A hermetikus filozófusoktól, a kínai akupunktőrőktől a hindu bölcsekig, a zsidó énekesektől a katolikus misztikusokig, a sámánoktól a buddhista papokig, a szellemi vezetők mind ismerték a rezgések erőteljes hatását az idegrendszerre, akár emberi hangot használtak bizonyos szavak (mantrák) rezgetésére vagy hangszereket rezgő hangok keltésére. Különböző tradíciók azt tanítják, hogy a betegség az egyensúlytalanság tünete, disszonancia a rezonancia helyett. A hang energia gyógyászat arra összpontosít, hogy olyan rezgéseket hozzon létre, amelyek az egészséget és a jólétet támogatják.

A Gongot a történelem során szertartásos és gyógyító eszközként használták azonban a jelenlegi high-tech korban egyre népszerűbbé vállnak, mivel a felgyorsult információ a stressz újfaja megnyilvánulásokat hozott létre úgy a felnőttekben, mint a gyermekekben.

A stressz bármelyik formája (fizikai, mentális vagy érzelmi) a szimpatikus idegrendszert arra készteti, hogy adrenalint (üss vagy fuss válasz) vagy kortizolt válasszon ki, amely közvetlenül befolyásolja a vérnyomást, a vércukorszintet és a gyulladásokat a testben. A fizikai munka lehetővé teszi a testünk és az izmaink számára, hogy felhasználják a hormonokat, de a stresszérzet ellenére a legtöbbünk az idejét üléssel tölti. Amikor az idegrendszert a stressz krónikusan aktiválja, a keringő hormonok többlete olyan testi zavarokat okoz, mint a magas vérnyomás, a szívbetegség, az elhízás, a depresszió, a kialvatlanság, az emésztési rendellenességek, az autoimmun betegségek és más betegségek, amelyeket a gyulladás vált k és rendellenességeketi. A mai TV reklámok, amelyek gyógyszereket ajánlanak arra, hogy legyőzzük ezeket a betegségeket és rendellenességeket, elegendő bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy a testünknek pihenésre van szüksége.

A hangrezgésterápia révén testünk könnyed és természetes módon Théta állapotban a nagyon mély ellazulás állapotában pihenhet, ahol az agyhullámok 4-7 Hz közé lassulnak, ami normális esetben a REM (gyors szemmozgás) állapotában, az alvás vagy a mély, elnyújtott meditáció állapotában következik be. A bölcsek órákon keresztül meditálnak, hogy eljussanak ebbe az állapotba, hogy elérjék a teljes elcsendesülés állapotát. A Théta agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinak is, mivel ezek uralják a tudatos és a tudattalan elménk közötti területeket, megőrzik emlékeinket, érzéseinket, és szabályozzák gondolkodásmódunkat, viselkedésünket. Ebben a fázisban lehetőségünk nyílik a tudatalatti területek regenerálására, tisztítására. A théta agyhullámok mindig kreatívak, nagyon spirituálisak és inspirált érzelmek jellemzik őket. Ebben az állapotban megváltozik az energia és a felismerések és gyógyulások lehetővé válnak.  

A gong rezgése hatékony módszer a stressz csökkentésére. A gong a hangok egy óceánját hozza létre, amit gongfürdőnek nevezünk és amely mélyen pihentető. Egy olyan állapotot teremt meg, amely aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, hogy kiegyensúlyozza a felfokozott, túlterhelt szimpatikus idegrendszert. A gong rezgéseinek fodrozó hullámzását gyakran a víz analógiájával írják le, főként azért, mert a testünk kb. 70 százaléka vízből áll és a víz a hanghullámok vezetésére szolgál. Ahogy a kavics létrehozza a hullámokat a tó nyugodt vizén, a gong hangja úgy hullámzik végig és lazítja, nyugtatja el a testet. A gong holisztikus rezonanciát indukál a testben és spontán meditatív állapotot az elmében, ami a megnövekedett tudatosság és teljesség érzetét kelti.


Bujáki Gabriella Navnihal

Kundalíni jóga oktató, Hangrezgés terapeuta, Sat Nam Rasayan gyógyító, 

Life- és Business Coach, Mentálhigiénés segítő, Perinatális szaktanácsadó

az Adi Shakti Jóga és Oktatási Központ vezetője.


 

" Sok gongjátékos pontosan emlékszik arra az első tapasztalásra, amikor először hallotta a gong hangját és valami megváltozott benne. Ez az érzés olyan mélyen hatott rá, ami szavakkal nehezen leírható, de egy egész életet megváltoztató tapasztalás volt. Nálam ez az első élmény 2007 tavaszán volt. Így lassan 15 éve, hogy a Gong és a Kundalíni jóga nagymestereim. Általuk kezdődött valószínüleg élethossziglan tartó felfedező utazásom a Naad jóga (a Hang jógájának) a Sat Nam Rasayan (a csend és az éber jelenlét általi gyógyításnak) és a KozmoGong (a szakrális hangkeltő rezgéseknek) Univerzumába. Ettől kezdve a gong, a mantra, a rezgés és a csend gyógyító erejének tanulmányozása elválaszthatatlan útitársaivá váltak gyakorlásomnak, kezeléseimnek és tanításaimnak. Ez a kapcsolat adja az alapját annak, hogy felfedezzem miként vezet az út a tudástól a tiszta tapasztalásig, ahogyan a légzés, a mozgás, az energia, a Tudatosságon a Csenden és a Hangon keresztül egyesülnek.

Hiszek abban, hogy az emberek a lelkük legmélyén tudják a választ az őket foglalkoztató kérdésekre. Ennek feltérképezéséhez egy támogató, elfogadó, ítélkezésektől mentes jelenlétre van szükségük. Egy segítő intim és biztonságos térben, a segítő beszélgetések által abban támogatom és bátorítom klienseimet, hogy a saját belső erejükhöz kapcsolódva végezhessék el az átalakuláshoz szükséges munkát. Nem levezetem, hanem kísérem a folyamatokat. Visszatükrözve, segítem az érzések, nehéz érzelmek megfogalmazását, jobb megértését, testben való érzékelését. Munkám célja az ügyfelek önértékelésének, önbizalmának erősítése, saját erőforrásainak feltárása, érzelmi ellenállóképességének fejlesztése a tartós változás érdekében.

HOGYAN TOVÁBB?


Egy alkalom 60 percet vesz igénybe folyamataidtól függően.

Minden alkalom egy rövid beszélgetéssel kezdődik, melyben áttekintjük mivel dolgozzunk aznap. Ezt követi az energetikai gyógyító kezelés, melyen azokon a mélyen fekvő ellenállásokon dolgozunk, melyek elválasztanak Önmagad kiteljesedésétől. Majd egy rövid záró beszélgetésben integráljuk ami történt.

Van, akivel csak egyszer találkozom, mert pontosan tudja mire van szüksége, vagy mivel dolgozik éppen és csak egy kis segítő lendületre vagy támogató jelenlétre van szüksége ahhoz, hogy átléphessen a változás kapuján.

Van, akivel éveken keresztül együtt dolgozunk, mélyen lévő blokkokat, fájdalmakat, traumákat oldunk rétegről-rétegre, miközben a belső erőforrásokhoz kapcsolódva megteremtjük az új, építő, kreatív mintákat egy hosszútávon fenntartható módon.


A változás, fejlődés csodája a jelen korszak egyik jellemzője, amely megköveteli az elkötelezett egyéni erőfeszítést. Már egy kezelést követően is minden bizonnyal jelentős változások indulnak el, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha te is aktívan részt veszel a gyógyulási folyamatban.

A kitűzütt cél elérése érdekében kezdetben egy 5 alkalomból álló átfogó programot szoktam javasolni, melyhez  az életmódoddal, a fizikai állapotoddal, a szabadidőddel összhangban segíteni fogok olyan napi meditációs gyakorlat kialakításában is, melyek speciális meditációkból, jógagyakorlatokból állnak, hogy megerősítsük a kezelések hatását és megkönyítsük a gyógyulás folyamatát.

BEJELENTKEZEM

❁ Coaching, mentoring, mentálhigiénés tanácsadás, konzultáció

1 alkalom /60 perc/: 20.000.-

1 alkalom /90 perc/: 30.000.-


JELENTKEZEM

JELENTKEZEM

❁ Hangrezgésterápia & Sat Nam Rasayan kezelés

1 alkalom /60 perc/: 20.000.-

1 alkalom /90 perc/: 30.000.-