Kundalíni jóga - Kapcsolat a belső forrással

Az elme egyensúlya megnyitja az utat a belső és külső tudás befogadására. Minél közelebb állunk belső igazságunkhoz, annál egyszerűbb, autentikusabb és átformálóbb erejű az élettapasztalásunk. A rendszeres gyakorlás segít felismerni annak az igazságát, hogy a bennünk rejlő teremtő erő saját világunkban ill. az Univerzumban elfoglalt helyünkön a tökéletességre törekszik és tökéletességet alkot. Amikor a belső valóságunkat tesszük szemlélődésünk tárgyává, az végtelen szinteket tár fel bennünk. A valóság gazdagsága ilyenkor pőre valójában áll az előtt, aki bátran és eltökélten, a kétkedő elme emberi gyengeségeit hátrahagyva mássza meg az ide vezető utat.


Bár a kundalíni jóga egy intenzív, erőteljes jóga, gyakorlatai túlmutatnak a fizikai test átmozgatásán. Testi, lelki és mentális szinten kihívásokat tartalmaz, mégsem igényel előzetes jógatapasztalatot.

Szeretettel várunk óráinkon!A Yogi Bhajan által tanított kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Erőteljes légzőgyakorlatokat (pránajámákat) kombinál dinamikus testhelyzetekkel (ászanákkal), testizomzárakkal (bandhákkal), szakrális kéz- és ujjtartásokkal (mudrákkal), majd a gyakorlást mantarzengetéssel és meditációval zárja. Gyakorlatai közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiáink felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát. A jóga segít, hogy rátaláljunk arra a testünkben megbúvó teremtő életerőre és kreatív energiára, ami öngyógyító erejével oldja a tudatalattinkban rejlő fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat.


KUNDALÍNI DETOX JÓGA

& GONG RELAXÁCIÓA detox jóga olyan kundalíni krijákat (gyakorlat sorozatokat) tartalmaz, melyek a leghatékonyabban stimulálják testünk természetes méregtelenítő folyamatait. Hétről-hétre célzottan dolgozunk a vese, a máj, a tüdő, az emésztés, a nyirokrendszer és a keringés stimulálásán, melyek így még hatékonyabban segítenek megszabadulni a salakanyagoktól. Megismerjük az egyes tisztító rendszerek alapvető működéseit és pránajámákkal, meditációkkal felismerjük a kapcsolatot az érzelmi, mentális és fizikai toxinok között. és  Neked ajánljuk, ha

• régóta több energiára és vitalitásra vágysz,

• fáradtság, krónikus fejfájás esetén

• egészségesebb testet, ragyogóbb bőrt, fényesebb hajat szeretnél

• megszabadulnál a függőségeidtől (evés, ivás, dohányzás, cukor, túltehetltség stb...) és helyette egészségesebb szokásokat szeretnél kialakítani az életedben

• különböző egészségügyi problámáktól szenvedsz: bőr, allergia, izületi, vagy bélproblémák

• depresszió, kiégés, feszültség, szomorúság esetén

• egyszerűen ezalatt az idő alatt csak saját magadat szeretnéd az első számú helyre hozni!


ALAPOZÓ STRESSZOLDÓ KUNDALÍNI JÓGA


"A kundalíni tudatosságot jelent. A tudatosság egy aktív interakció a véges egyéni identitásod és a potenciálisan végtelen identitásod között. A tudatosságnak ez az alvó energiája ott van benned.

A kundalíni jóga annak a magas szintű tudománya, hogy ezt a benned szunnyadó energiát felébressze és eljuttasson a valódi énedhez. Általában ez a tudatosság, a kundalíni alvó állapotban van benned. De ez az energia felébreszthető és kiterjeszthető. Kiterjeszthető egészen a Végtelenig úgy, hogy közben Önmagad maradsz. Az eredendő forrásod és valódi identitásod a Végtelen. A növekedés folyamata a kundalíni jóga által nem más, mint a valódi természeted természetes kibontakozása. " Yogi Bhajan


Ezeken az órákon gyógyító kundalini jóga kriyákat és meditációkat végzünk, önmagunk felemelésére, valamint a test, a lélek és a szellem egyensúlyának fenntartására. Elsajátítjuk a kundalíni jóga alapjait, megismerjük a kundalíni jóga hatásmechanizmusát. Megismerkedünk különböző légzéstechnikákkal, mudrákkal, mantrákkal, a testzárak használatával. Az órák célja, hogy megteremtsük az általános fizikai, érzelmi és mentális jólét alapjait.


Bővebben ››
MAN TO MAN - FÉRFIJÓGA

„Azzá válhatsz, amivé válni akarsz, de soha sem leszel az, aki lenni szeretnél. Eljött az idő. Férfiak akarunk lenni. Férfiak kellene, hogy legyünk. Férfivá kell váljunk.” Yogi Bhajan


A Férfi jóga workshopokon időről időre összegyűlünk, hogy elmerüljünk Yogi Bhajan férfiakról szóló tanításaiban és szembenézzünk a férfilét kihívásaival és szépségeivel.

Mindannyian különbözőek vagyunk, másképp öltözünk, más a kaliberünk és mások a vágyaink. De egy dolog nagyon valóságos bennünk, az, hogy megtaláltuk-e magunkat, vagy még csak keressük magunkat, vagy már lemondtuk magunkról vagy éppen csak fenntartjuk magunkat.


Részvételi hozzájárulás: 6.000.- / alkalom


KÖVETKEZŐ ALKALOM

Szervezés alatt...TUDNIVALÓK A BÉRLETEKKEL KAPCSOLATBAN:

A bérletek csak a jógaórák között átjárhatóak.

A meditációs estekre csak a jegyárak érvényesek!

Nem névre szólóak, több személy is használhatja.

A lejárt határidőn túl fel nem használt bérleteket nem áll

módunkban következő bérletre átvinni, beszámítani, visszaváltani.


TUDATOS JELENLÉT

SAT NAM RASAYAN MEDITÁCIÓS HÉTFŐ


A Sat Nam Rasayan lényege a Shunia, a teljes semlegesség állapota. A rendszeres meditációs estek és az otthon végezhető 40 napos gyakorlás segít ráhangolódni arra, hogy:

• hogyan integráld a csendet és a nyugalmat az életedbe

• minden pillanatot mentális tisztasággal és jelenléttel tapasztalj meg

• könnyedén hozzáférj a meditáció magas művészetéhez

• az érzéseidet, gondolataidat úgy kezeld, hogy ne függj tőlük

• kifinomítsd az intuíciódat

• miként vezet az út a tudástól, irányzatoktól, hitrendszerektől a tiszta tapasztalásig


WORKSHOPOK, TANFOLYAMOK, KÖZÖSSÉGI GYAKORLÁS

JÓGAÓRA BÉRLETEK:

4 alkalmas bérlet (lejárati idő: 5 hét)             10.000.-

5 alkalmas bérlet (lejárati idő: 6 hét)             12.000.-

6 alkalmas bérlet (lejárati idő: 7 hét)             14.000.-

10 alkalmas bérlet (lejárati idő: 10 hét)         22.000.-

Beugrós alkalom:                                             3.000.-

Magán jógaóra (60 perc):                               10.000.-


csütörtök 18:00 /Navraj/

   jelentkezem  ››     

szerda 19:00 /Navraj/

   jelentkezem  ››     

   jelentkezem  ››     

hétfő 19:10 /Navnihal/

   jelentkezem  ››     

ADOMÁNYOS KÖZÖSSÉGI GYAKORLÁS

Tapasztald meg milyen autentikus kapcsolatokat kialakítani, emberekkel előítéletek nélkül találkozni és jelen lenni önmagad és a környezeted számára. Az alkalmanként megrendezésre kerülő adományos események lehetőséget nyújtanak, hogy egy támogató közösségben gyakorolj, gyógyulj, kapcsolódj.Részvételi hozzájárulás: Adomány alapú az adok-kapok egyensúlyának megteremtésével


KÖVETKEZŐ ALKALOM

Szervezés alatt...
   jelentkezem  ››     

heti rendszeres tematikus kundalíni jóga órák nyitottak minden érdeklődő számára

kedd 18:00 /Navnihal/

   jelentkezem  ››