Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

Kapcsolat a belső forrással

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Az elme egyensúlya megnyitja az utat a belső és külső tudás befogadására. Minél közelebb állunk belső igazságunkhoz, annál egyszerűbb, autentikusabb és átformálóbb erejű az élettapasztalásunk. A rendszeres gyakorlás segít felismerni annak az igazságát, hogy a bennünk rejlő teremtő erő saját világunkban ill. az Univerzumban elfoglalt helyünkön a tökéletességre törekszik és tökéletességet alkot. Amikor a belső valóságunkat tesszük szemlélődésünk tárgyává, az végtelen szinteket tár fel bennünk. A valóság gazdagsága ilyenkor pőre valójában áll az előtt, aki bátran és eltökélten, a kétkedő elme emberi gyengeségeit hátrahagyva mássza meg az ide vezető utat.

Kundalíni jóga

A Yogi Bhajan által tanított kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Erőteljes légzőgyakorlatokat (pránajámákat) kombinál dinamikus testhelyzetekkel (ászanákkal), testizomzárakkal (bandhákkal), szakrális kéz- és ujjtartásokkal (mudrákkal), majd a gyakorlást mantarzengetéssel és meditációval zárja. Gyakorlatai közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiáink felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát. A jóga segít, hogy rátaláljunk arra a testünkben megbúvó teremtő életerőre és kreatív energiára, ami öngyógyító erejével oldja a tudatalattinkban rejlő fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat.


Bár a kundalíni jóga egy intenzív, erőteljes jóga, gyakorlatai túlmutatnak a fizikai test átmozgatásán. Testi, lelki és mentális szinten kihívásokat tartalmaz, mégsem igényel előzetes jógatapasztalatot.

Szeretettel várunk óráinkon!

(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

                 ÓRAREND


Szat Nam!

Légy üdvözölve!

H. 19:00 KUNDALÍNI GONGJÓGA

K. 17:00 KISMAMA JÓGA

SZ. 18:30 SHUNIA, MEDITÁCIÓS EST

SZ. 17:30 ALAPOZÓ KUNDALÍNI JÓGA

CS. 07:00 NAPINDÍTÓ KUNDALÍNI JÓGA

CS. 18:00 10 TEST TUDOMÁNYA

P. 18:00  kéthetente FÉRFI JÓGA mini workshop