Adi Shakti

Kundalíni Jóga

és Oktatási Központ

Kapcsolat a belső forrással

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Yogi Amandeep Singh egy rendkívüli kundalíni jóga tanár, aki sokféle hagyományban mozog otthonosan. Amikor megkérdezték tőle, hogy mely hagyományokhoz kapcsolódik, Yogi Bhajan szavaival válaszolt:


"Az utolsó 2000 évben, az Isten nevében embereket öltek, megosztották őket, meghódították őket és megtérítették őket. De ha minden jól megy, a most érkező Vízöntő korszak 5000 évig fog tartani. Ebben a korszakban az embereket az Isten nevében fogjuk egyesíteni. Összehozzuk az embereket az Isten nevében. Annyi hagyomány van, amihez kapcsolódok és ezt a tanítások alapján teszem. Arra törekszem, hogy mindenkit egyesítsek.

Nem teremtek új hagyományt, azért vagyok itt, hogy egyesítsem őket"


Úgy gondolom, hogy csak a mesterem lépteit követem. Megpróbálom a különböző hagyományokat összebékíteni, a tibeti hagyományt, a Zen hagyományt, a Szufi hagyományt, Guru Gobind Singh Nirmala hagyományát, Baba Siri Chand Udasi hagyományát, a Nath jógik 12 iskoláját a keleti gondolkodás 6 iskoláját. A kundalíni jógában nagyon sokan pl. Yogi Bhajanhoz szoktak kapcsolódni, aki megjelenik az álmaikban vagy a gondolataikban.


Csak egy mester van, akihez kapcsolódsz. Rajta keresztül minden tudás megérkezik. Az összes mester rajta keresztül jön át. Csak egy gyökered lehet. És ha egyszer gyökeret eresztettél, az ágaid olyan magasra növekedhetnek, amilyen magasra akarod. Megérinthetnek bármilyen teret körűlőtted. Tehát nem kell az egyik helyről a másikra ugrálnunk.

Fel kell ismerned a gyökereidet. Minden gyökér gyönyörű. Lehetsz a Zen hagyományban, a kundalíni hagyományban, a szufi hagyományban, vagy akármelyikben. De ha gyökeret eresztesz egy hagyományban, attól nem kell problémád legyen más hagyományokkal. Képes vagy átölelni bárkit. Képes vagy felismerni az egységet, ami megvan benne és benned is.

Tehát ha legyökerezel egy hagyományban, tiszteled az összes többit. És felismered ugyanazt az igazságot.


Guru Nanak azt mondta:

„Amikor megláttam a lélegzetemet, megláttam, hogy az ugyanaz a lélegzet mindenkiben. Amikor meghallottam a szívverésemet, rájöttem, hogy ez ugyanaz a szívverés mindenkiben. És amikor megláttam önmagamat, ráébredtem, hogy ez ugyanaz az én mindenkiben.”


Jóga a jógamatracon túl...

Átalakító erejű workshopok Yogi Amandeep Singh-gel

2017. 04.28.-04.29

04.28. PÉNTEKEN 18:00-21:00-ig 

ADOMÁNYOS WORKSHOP - A TEST, AZ ELME ÉS A TUDAT MÉREGTELENÍTÉSE

Sok emberben vannak blokkok és félelmek mélyen elrejtve nemcsak a fizikai testben, hanem az energetikai rendszerben és a tudatalattiban. Ezek korlátozzák a velünk-születetett képességek többdimenziós kitágulását.

Ismerd meg az ősi jógatechnikákat, hogy 

- belépj az ellazult „transz állapotba” és kiegyensúlyozd a jobb és bal agyféltekédet;

- elvesd a blokkjaidat és félelmeidet; 

- eltávolítsd a gyermekkori korlátozó mintákat; 

- elengedd az energetikailag fájdalmas érzelmi traumákat,

- meghaladd az előző életek régi mintázatait.

Ez egy meghívás mindazoknak, akik szeretnék a lényük belső házát kitakarítani.


RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁS: ADOMÁNYOS

Helyedet a regisztráció sorrendjében az info@shaktijoga.hu címen tudod biztosítani


A SZOMBATI WORKSHOPRA MÉG LEHET JELENTKEZNI!

04.29. SZOMBAT 10:00-17:00

GYÓGYULÁS A HANG ÁLTAL, kundalíni jóga workshop

Négy szinten lehet létrehozni a hangot. A koponyában, a torokban, a szívben és a köldökpontban. Ha sikerül aktiválnod a köldökpontodat, akkor a Paradicsomban vagy. A probléma az, hogy csak a nyelvvel kommunikálunk. Ha a nyelveddel és a torokközponttal a Visuddhával beszélsz akkor csak a látható világgal tudsz kapcsolatba kerülni, csak a megnyilvánult világhoz tudsz kapcsolódni. Ha ahhoz a részedhez akarsz kapcsolódni, amely nem megnyilvánult, amely rejtve van és amit nem ismersz, akkor a szívedből és a köldökpontodból kell rezegned.


Tanuld meg, hogy miként kapcsolódj a belső hangodhoz és tegyél szert nagyobb ellenőrzésre az életed felett. Ez a hang mindig elérhető és folyamatosan próbál vezetni. Amikor megtanulod meghallgatni és ebből a belső tudásból élni, akkor nagyobb örömet, kreativitást és több értelmet tapasztalsz meg az életedben.


Egy csodás lehetőség élj vele!

A KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁS: 18.000.- meghosszabítva ápr. 26-ig történő jelentkezéssel. Utánna 90 Eur.


Bár a kundalíni jóga egy intenzív, erőteljes jóga, gyakorlatai túlmutatnak a fizikai test átmozgatásán. Testi, lelki és mentális szinten kihívásokat tartalmaz, mégsem igényel előzetes jógatapasztalatot.

Szeretettel várunk akár 1-1 napra is!


A Yogi Bhajan által tanított kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Erőteljes légzőgyakorlatokat (pránajámákat) kombinál dinamikus testhelyzetekkel (ászanákkal), testizomzárakkal (bandhákkal), szakrális kéz- és ujjtartásokkal (mudrákkal), majd a gyakorlást mantarzengetéssel és meditációval zárja. Gyakorlatai közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiáink felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát. A jóga segít, hogy rátaláljunk arra a testünkben megbúvó teremtő életerőre és kreatív energiára, ami öngyógyító erejével oldja a tudatalattinkban rejlő fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat.

(placeholder)

IX. Bakáts u. 5.

0670 / 232 6624

Facebook esemény

RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁS:


Egy csodás lehetőség élj vele!

Yogi Amandeep Singh TÁMOGATÓI HOZZÁJÁRULÁSÁVAL

25% KEDVEZMÉNY ÁPRILIS 26.-ig meghosszabítva: 18.000.-/nap  


Április 26 után: 90€/nap


Jelentkezni 50 % befizetésével: az info@shaktijoga.hu címen lehet.

Pénteken este Adományos gyakorlási lehetőségre invitálunk. Ha szeretnél még mélyebben elmerülni a tanításokban, csatlakozz hozzánk a szombati egész napos workshopra is. Ha úgy érzed, hogy segítene életed útján egy személyes konzultáció Amandeep Singh-gel kérj időpontot tőlünk!

Értsd meg a kundalíni jógát egy mélyebb szinten. Ébreszd fel a mantrát, a kriyát, a mudrát és engedd, hogy az Igazság és Szabadság iránti vágyad vezesse szívedet a spirituális ébredés útján.

Egy fantasztikus lehetőség, élj vele!