tudatos változás elvonulásRelax Reconnect Renew

változnál?

fejlődnél?

elengednél?

visszatalálnál?

feltőltődnél?

megújulnál?

megértenéd?

Hiszek a változásban,

a változtatás szabadságában, a fejlődés tudatos megélésben.

JELENTKEZEM

2022. JÚN. 24-26.

TUDATOS VÁLTOZÁS ELVONULÁS

A változás dinamikája, kezelése | Határok, ciklusok, életút2022. 06.24-26.

Somogyvámos, Radhe Resort
CONSCIOUS CHANGE

CSELEKVÉSORIENTÁLT MŰHELYMUNKA

és

ELVONULÁS

Mit gondolunk a változásra való képességünkről? Mennyire tartjuk lehetségesnek a változást? Miért olyan nehéz változni? Mire ad engedélyt Sorskönyvünk? Milyen személyiségjegyeink segítik, hátráltatják a változást? Ha elbúcsuzunk a régi mintától, mit csináljunk majd helyette?  Milyen árat fizetünk érte?

Amint egy élethelyzet megváltozik, az addig ismert állapot megszűnik. Azt találjuk, hogy az addig bevált eszközök, a korábbi konfliktusmegoldások már nem működnek. A változás az élet szerves része, sokszor vágyunk rá, de sokszor félünk, elhatárolódunk is tőle. Fel kell ismernünk, hogy bármennyire is erősek vagyunk lelkileg, vannak élethelyzetek, melyek rendkívüli energiákat emésztenek fel.  

Az ezredforduló óta folyamatos, elhúzódó, egymásba növő változások, válságok, globális krízismátrixok idejét éljük. Még el sem hagytuk az egyiket, máris a másikban találjuk magunkat. Ami ma még helyesnek tűnt, holnapra túlhaladottá válik. Amikor a veszteségek, kontrollvesztés, kiszámíthatatlanság intenzitása már egyre többször, egyre súlyosabban terheli meg az addig megszokott életminőséget, lelki stabilitást, társadalmi, gazdasági helyzetet, kapcsolati rendszereket, lemerülünk. Szükségessé válik a változás tudatos kezelése, az új és régi erőforrások aktiválása, az új egyensúly kialakítása.

Hogy mi lesz a változás kimenete? Az kétarcú. Még ha veszteségek árán is, de benne rejlik a fejlődés, a növekedés, az önmeghaladás lehetősége, de a bukás, a zsákutcába kerülés esélye is.

meditáció, jóga...

csoportos mentoring, coaching...

kapcsolódás...

vegetáriánus ételek...

JELENTKEZEM

MI TÖRTÉNIK A HÉTVÉGE ALATT?


A 3 napos nyári elvonulás célja, hogy a résztvevők megismerjék a tudatos változás folyamatának számos állomását, azok egymástól eltérő megközelítését, a krízisállapotokban és az egyes szakaszokban alkalmazható hatékony beavatkozási lehetőségeket. A tudatos változást támogató módszerek gyakorlása közben olyan újfajta látásmódokra (growth mindset) tegyenek szert, mellyel a krízisből lehetőség, fejlődési, tanulási előny kovácsolható. Képessé válljanak tudatosan, rugalmasan, belső egyensúlyukra, egyéni „szupererőikre” támaszkodva megbirkózni a gyorsabb döntési ciklusokkal, a kontroll időszakos elvesztésével, a stresszes helyzetek kezelésével, az addigi tudás egyre rövidülő lejárati idejével.

Minden változással, krízissel járó veszteségélményt a gyászmunka követi, ami érzelmi hullámvasutat eredményez. Mindeközben elérhetünk olyan állapotokig is, ami érzelmileg túlhangsúlyossá, felkavaróvá, kritikussá vagy kezelhetetlenné válik. Az elvonuláson mindenki saját élethelyzetén dolgozik, személyre szabott segítséget kap, az ellenállóképesség fejlesztése közben elsajátíthatja a számára legmegfelelőbb érzelemszabályozás, stresszkezelés módjait. Az elvonulás előtt és után igény szerint a résztvevőknek, kedvezményes egyéni coaching lehetőséget biztosítunk a változás utánkövetéséhez.

A tudatos változás önerőből történik, kapuja mindenki előtt ott van, de csak belülről nyitható. A változásra fel lehet készülni, de meghatározni a pillanatát, irányát, csak valószínűségi alapon lehet. Egyik szakasz sem fontosabb, mint a többi, de tudnunk kell, épp melyik szakaszban tartunk, azt a problémát tekintve, melyet le akarunk küzdeni. A siker kulcsa a megfelelően időzített megküzdési készség alkalmazása. Nem találjuk fel a spanyolviaszt, helyette közösen feltérképezzük az utat, amin épp járunk és az újonnan kialakított készségekkel, megértéssel, korlátaink, erősségeink és lehetőségeink elfogadásával, felelősségünk felvállalásával, felszabadult energiákkal megyünk tovább.

TARTS VELÜNK TE IS!


TEMATIKA

#tudatos változás fázisai, szakaszai, dinamikája #változás pszichológiája  #krízis fajtái  #krízisintervenciók #életszakasz, életút #változásmítoszok  #változáskezelési modellek  #szokások, rögzült minták #ellenálláskezelés  #érzelemszabályozás  #stresszkezelés  # elme hatalma #growth/fixed mindset #doing-being #lépések amiket tehetünk


AMIK SEGÍTENEK

✨ Interaktív, témára hangoló workshopok, készségfejlesztést segítő gyakorlatok

✨ Cselekvésorientált és tranzakcióanalízis alapú egyéni és csoportos coaching, mentoring

✨ Kundalíni Rebirthing jóga és Gong meditáció, Mindful Breathwalk,

✨ Énidő a medence partján, egészséges vegetáriánus ételek,

✨ inspiráló és támogató csapat, gyönyörű 3-4 személyes apartmanok

✨ csodás környezet, feltöltődés, megújulás, idilli nyugalom...


A változás kapuja mindenki előtt ott van, de csak belülről nyitható. Ezért ha Te is készen állsz arra:

✨hogy felismerd a benned rejlő lehetőségeket,

✨hogy felülírd az elavult, nem működő, hátráltató programjaidat

✨hogy a saját erőforrásaidhoz kapcsolódva szabadon, bölcsen, hitelesen élj,

✨hogy aktiváld az intuíciódat, lásd a valódi céljaidat,

✨hogy megérintsd a lelkedet, meggyógyítsd a régi fájdalmakat,


Akkor ez a hétvége Neked szól!
szeretettel várlak,


Bujáki Gabriella Navnihal

mentálhigiénés segítő szakember, life- business és teamcoach, perinatális szaktanácsadó, tréner,

jóga és meditáció oktató, Gong és hangrezgésterapeutaHiszek abban, hogy az emberek a lelkü̈k legmélyén tudják a választ az őket foglalkoztató kérdésekre. Ennek feltérképezéséhez egy támogató, elfogadó, ítélkezésektől mentes jelenlétre van szükségük. Egy segítő intim és biztonságos térben, abban támogatom és bátorítom klienseimet, hogy a saját belső erejükhöz kapcsolódva végezhessék el a változáshoz szükséges munkát. Nem levezetem, hanem kísérem a folyamatokat. Visszatükrözve, segítem az érzések, nehéz érzelmek megfogalmazását, jobb megértését, testben való érzékelését. Munkám célja az ügyfelek önértékelésének, önbizalmának erősítése, saját erőforrásainak feltárása, érzelmi ellenállóképességének fejlesztése a tartós változás érdekében. Módszereimben integrálom a Humanisztikus pszichológia, a Tranzakcióanalízis, és a cselekvésorientált life-, business és team coaching eszköztárát.


Elvonulások

a test-lélek-szellem újjászületésének

jegyében

ELVONULÁS PROGRAMJA


JÚN. 24. PÉNTEK

14:00-15:00 Regisztráció, megérkezés

15:00-16:30 Nyitó kör, pihenés, séta, medencézés

16:30-18:00 Tudatos Változás Program

18:00-19:00 vacsora

19:30-20:30 Conscious Rebirthing meditáció


JÚN. 25. SZOMBAT

07:00-08:00 (opcionális) Reggeli jóga és meditáció

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Tudatos Változás Program szünetekkel

13:00-15:00 ebédszünet

15:00-18:00 Tudatos Változás Program szünetekkel

18:00-19:00 vacsora

20:00-20:30 Conscious Rebirthing meditáció


JÚN. 26. VASÁRNAP

07:00-08:00 (opcionális) Reggeli jóga és meditáció

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Conscious Rebirthing meditáció, Breathwalk a természetben

13:00-15:00 ebédszünet

15:00-16:30 Tudatos Változás ProgramSzobafoglalás érkezési sorrendben, 2, 3 ágyas szobákban.


Étkezés:

Vegetáriánus étkezés, reggeli, ebéd, vacsora .

Ha ételérzékenységed van, kérlek jelezd előre,.

Első étkezés a táborban péntek vacsora, utolsó közös étkezés vasárnap ebéd.


Utazás:Egyénileg, telekocsi szervezésben segítünk.


Jóga gyakorláshoz kérlek hozz kényelmes ruhát, jógamatracot, illetve párnát és meditációs takarót. Rendelkezésünkre áll benti és kinti gyakorló tér is, így hozz kérlek kényelmes kinti ruhát is.

A medencéhez fürdőruhát.

Jegyzetfüzet, papír, toll.


Conscious Rebirthing Program

A VÁLTOZÁS DINAMIKÁJA


Az Életút- és Tudatciklusok határainak átlépése minden kultúrában kiemelt, támogatott helyzet, melyet gyakran írnak le a születés szimbolikájával. A születés, újjászületés, önnön határaink átlépése idő, tér és lehetőség a fejlődésre, változásra, új tapasztalatok befogadására.

Az Újjászületésnek sokféle megközelítése ismert. A CONSCIOUS REBIRTHING PROGRAM tisztító, átalakító, megújító gyakorlatokon és meditációkon keresztül elérhetővé teszi számunkra lényünk zsigeri szinten őrzött emlékeinek feltárását, tudatosítását, integrálását. A Rebirthing kurzusok során a korai fájdalmak, traumák, blokkok oldásával, tisztításával, dolgozunk. Miközben szembenézünk az elme természetével és zavaraival, a tudattalan és tudatos tartalmakkal, megszabadulunk a régi korlátozó, mentális szokásoktól, hiedelmektől.


Az elvonulás egy olyan teret képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és az egyensúly megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a változásod és fejlődésed egyéni útját. A természet ciklusaival összhangban fizikai, mentális, érzelmi és energetikai síkokon segítjük a változás tudatosításának folyamatait, átélve a régi elavult visszahúzó dolgok elengedését, helyet teremtve és megnyílva az új beáramlásának. Abban támogatunk, hogy a keresett csendet, nyugalmat, belső erőforrásokat önmagadban megtaláld. A testedről, a lelkedről, a szellemedről, az egyéni kifejeződésedről szól. Ez egy nagyon személyes ösvény, csak néha van szükség iránymutatásra. Az intenzív elvonulások segítenek, hogy kiegyensúlyozd az életmódodat, hogy a valódi identitásod mély megtapasztalását átvidd a hétköznapi életedbe.Részvételi hozzájárulás: 108.000 Ft

Kísérőknek csak szállás, étkezés esetén: 35.000 Ft

jelentkezés: 50% előleg vagy a teljes összeg befizetésével:

10700419-51368410-51100005   CIB -bank - Bujáki Gabriella


Az ár tartalmazza a 3 napos programokon való részvétel díjat, munkafüzetet, a vegetáriánus étkezést és a 3-4 fős szállást gyönyörű apartmanokban.

Az elvonulás után a résztvevőknek igény szerint kedvezményes egyéni coaching lehetőséget biztosítunk a változás utánkövetéséhez.


Helyszín:

Radhe Resort,

8699 Somogyvámos, Táncsics M. u. 7.

3 napos TUDATOS VÁLTOZÁS ELVONULÁS
A szavak inspirálhatnak,

de csak a cselekvés

hoz létre változást!